En yakını 20 gün sonra bitecek, zor biraz.Acelemiz yok bekleriz.
Hepsiyle iyi gidiyorum etmem.İstifa edersin.
En yakını 20 gün sonra bitecek, zor biraz.Acelemiz yok bekleriz.
Hepsiyle iyi gidiyorum etmem.İstifa edersin.
5 günün kaldı sandım yoksa 20 gün nedirEn yakını 20 gün sonra bitecek, zor biraz.
Hepsiyle iyi gidiyorum etmem.
İlk şampiyon ben değil miydim yav? @Sir Crocodile Bologna ile.Hatırlayan var mı bilmiyorum ama Korsanfan Osm liginin ilk şampiyonu olarak biraz kibirlenmek istedim.
Kararsızım, gelen arkadaşlara bakıp öyle karar vereyim. Tabi bir sakıncası yoksa?Geliyon mu gelmiyon mu onu de hele.
Ben varım yetmiyor mu Yok tabi kafana göre.İlk şampiyon ben değil miydim yav? @Sir Crocodile Bologna ile.
Kararsızım, gelen arkadaşlara bakıp öyle karar vereyim. Tabi bir sakıncası yoksa?
Hatırlamıyorum ki çok zaman oldu. Fakat konuları duruyordur hala OSM'nin bakmak lazım.İlk şampiyon ben değil miydim yav? @Sir Crocodile Bologna ile.
Kararsızım, gelen arkadaşlara bakıp öyle karar vereyim. Tabi bir sakıncası yoksa?
Hatırlamıyorum ki çok zaman oldu. Fakat konuları duruyordur hala OSM'nin bakmak lazım.
Aynen ilk sezon @Teach olmuş karıştırmışsın. :SOSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi
Burada bi oyunu tanıtmak istiyorum forumca oynayabiliriz diye düşündüm zaten bazı arkadaşlarla oynuyoruz eğer tam bir lig oluşturabilirsek daha zevk alırız diye düşündüm hem belli bir rekabet olur. Kısaca oyunu anlatayım oyun futbol menejerlik oyunu neredeyse her lig var ve güncel yani her hangi...korsanfan.com
Aynen ilk şampiyon benmişim. Ulan anılar canlandı gözümde duygulandım. Daha dün gibi. Konuyu şimdi okuyunca @Teach'in benden daha önce şampiyon olduğunu fark ettim, üzüldüm.
İlk o olsun boşver .d Önemli olan neyi neyle başardığın, o Çelsi ile ben Bologna ileAynen ilk sezon @Teach olmuş karıştırmışsın. :S
5 gün önce bir sekme boştaydı. Bekletirdim bilseydim.5 günün kaldı sandım yoksa 20 gün nedir