Şu yeni emojileri kullanınca düzenleyemiyoruz, nedense hata veriyor.Bir gün geç başlayan demek istedim girişte düzenle butonu niye çalışmıyor yaw uğraşıyoruz böyle ?
Şu yeni emojileri kullanınca düzenleyemiyoruz, nedense hata veriyor.Bir gün geç başlayan demek istedim girişte düzenle butonu niye çalışmıyor yaw uğraşıyoruz böyle ?
Adamı etiketle helallik iste sonra da lige istek at başla maçların oynanmasına 1 gün kaldı ?Bu manulu arkadaş gelcek mi.Bana yazsın da gelmeyecekse devam edeyim.
Gerek yok kalabilirsin takımda.@Urouge reyiz senin takıma çökmüşüm.İstifa ediyom şimdi.Pek bir şey yapmadım takıma.
Ev sahibi avantajı da önemli antrenman da önemli ben bi ondan bi ondan yükseltiyorum genelde. Oyuncularını maçlar başlayınca günde 2 kere antrenmana sokarsın orta saha kalabalık oynayacaksan kaleyi görünce vur mantıklı, 3 forvet düşünüyorsan kanatları kullan, 442 gibi taktiklerde de paslı oyun, 5li defanslarda kontra atak daha iyi olur. Geri kalan ayarlar senin futbol görüşüne göre şekillenir zaten ?Yanlız bu antreamanı yükseltmek için stadı yükselttim 2 seviye çıkarsamı yoksa kapasasiteyimi çoğaltsam hangisini mantıklı olur ?
532 ye uzun top oyununa ne dersinEv sahibi avantajı da önemli antrenman da önemli ben bi ondan bi ondan yükseltiyorum genelde. Oyuncularını maçlar başlayınca günde 2 kere antrenmana sokarsın orta saha kalabalık oynayacaksan kaleyi görünce vur mantıklı, 3 forvet düşünüyorsan kanatları kullan, 442 gibi taktiklerde de paslı oyun, 5li defanslarda kontra atak daha iyi olur. Geri kalan ayarlar senin futbol görüşüne göre şekillenir zaten ?
Tam bu antreman dolsun kapasiteydi attırıyım biraz meşakatli beklemesi ama olsun arada transferle bakıyorumda çok pahalı kardeşimden biraz tiyo alp borsaya para attım 1 m geliyor onun sayesindeEv sahibi avantajı da önemli antrenman da önemli ben bi ondan bi ondan yükseltiyorum genelde. Oyuncularını maçlar başlayınca günde 2 kere antrenmana sokarsın orta saha kalabalık oynayacaksan kaleyi görünce vur mantıklı, 3 forvet düşünüyorsan kanatları kullan, 442 gibi taktiklerde de paslı oyun, 5li defanslarda kontra atak daha iyi olur. Geri kalan ayarlar senin futbol görüşüne göre şekillenir zaten ?