istek attım lige.
Dostluk maçlarını çok ciddiye almayın gerçeği yansıtmıyor kadroyu oturtmak ve geliştirmek için yapılıyorevet maç sonu skora şaşırıp kadrona bakınca gördüm yedeklerle çıkmışsın Ben de kendimden güçlü takımlara karşı taktik denemek istemiştim boşa gitti 4 coin .
433 kanat giderTecrübeli arkadaşlara bir sorum var. Hangi taktikleri kullanmak lazım. Taktikler gerçekten iş yapıyor mu? Yarıyorsa 4-3-3 oynatırken kanat mı kullanmalıyım ne biliyim kaleyi görünce şut mu hangisi daha iyidir?
Teşekkürler433 kanat gider
Rica ederimTeşekkürler
Heyy ilk gece saat 01.00a kadar davetlere baktım ama ertesi gün mesai var üniversite günleri gibi sabahlayamıyoruz malesef. Ertesi gün gelenleri de elimden geldiğince hızlı kabul ettim. Burada asıl olay katılmak isteyen arkadaşların hızlı reaksiyon gösterip ilk günden istek yollaması geç kalanlar o dezavantajı kabul edip gelecek elden bir şey gelmiyor o konudaTransfer konusunda biraz haksızlık oldu Açılır açılmaz lige giren arkadaşlar direk eldeki oyuncuları sattı. Ben ve benim gibi bir gün sonra daveti onaylanan arkadaşlar ise satışa geç başladı. Dolayısıyla buda transfer de haksız rekabete yol açtı. Yanlış mı düşünüyorum
Davetlerin hepsi atıldıktan sonra kabul etseydin keşke dostum. Zaten her saniye aktif olamazsın ona bir şey demiyorum. Sadece erkenden lige girenlerin: transfer, saha özellikleri, oyuncu gelişimi açısından önde olduğunu dile getirdim. Bu da rekabeti etkileyecek.Heyy ilk gece saat 01.00a kadar davetlere baktım ama ertesi gün mesai var üniversite günleri gibi sabahlayamıyoruz malesef. Ertesi gün gelenleri de elimden geldiğince hızlı kabul ettim. Burada asıl olay katılmak isteyen arkadaşların hızlı reaksiyon gösterip ilk günden istek yollaması geç kalanlar o dezavantajı kabul edip gelecek elden bir şey gelmiyor o konuda