@Sir Crocodile Emir halleder iki dk'da, erbabı bu işlerin .d
O iş @Sir Crocodile da birde biraz daha adam gelse güzel olacak. kendine city falan çekerse itiraz ediyoruz bu aradaÇekelim hemen kura
Kaç kişi eksik? kaç kişiyiz şuan? :d eskiden öyle oluyodu sanki kendine juventus mu ne çekmişti hatırlamıyorum tam .dO iş @Sir Crocodile da birde biraz daha adam gelse güzel olacak. kendine city falan çekerse itiraz ediyoruz bu arada
@Sir Crocodile Emir halleder iki dk'da, erbabı bu işlerin .d
O iş de sıkıntı yok. Kura, lig kurma işi kolay da bir ara oyuncu fazlaliğı vardı bu konuda daha yarisi dolmamış ligin.O iş @Sir Crocodile da birde biraz daha adam gelse güzel olacak. kendine city falan çekerse itiraz ediyoruz bu arada
Ben hiç iyi takimla oynamadim lan ayıp. En iyi gelen takimlar Tottenham ve Napoliydi bana. Onun dışında hep kötü takimlar geldi.Kaç kişi eksik? kaç kişiyiz şuan? :d eskiden öyle oluyodu sanki kendine juventus mu ne çekmişti hatırlamıyorum tam .d
11 kişiyiz şuan. 4 gün hazırlık olsun mu olmasın mı onu diyin hele ? @Sir CrocodileKaç kişi eksik? kaç kişiyiz şuan? :d eskiden öyle oluyodu sanki kendine juventus mu ne çekmişti hatırlamıyorum tam .d
Olsun yav düşük takimlar bi toparlansin.11 kişiyiz şuan. 4 gün hazırlık olsun mu olmasın mı onu diyin hele ? @Sir Crocodile
Antreman kampı da olsun bence.Olsun yav düşük takimlar bi toparlansin.