İnsan bu kadar hayal kurmaz be rifuruBen hep baloncukları üfleyen takımın başındayım. Birinciyle puan farkını 14 puana kadar indirdim. Zirve daha yakın artık. Keşke sen de olaydın da şampiyoluğumu göreydin.
İnsan bu kadar hayal kurmaz be rifuruBen hep baloncukları üfleyen takımın başındayım. Birinciyle puan farkını 14 puana kadar indirdim. Zirve daha yakın artık. Keşke sen de olaydın da şampiyoluğumu göreydin.
İnsan bu kadar hayal kurmaz be rifuru
Ama o başrol bizim başrolümüz @GeorgeRMartin
Zoro olsa pes eder miydi?Ama o başrol bizim başrolümüz @GeorgeRMartin
Oda mecazi başrolZoro olsa pes eder miydi?
Adam yine kirmizi görmüş benim.@Kaizokou Gari sen naptın öyle yeğen 2.lik mücadelesinde ortalığı karıştırmışsın baya
@Sir Crocodile 5 yemek nedir be kardeşim ayıp ayıp koca Leicester ne hallere düştü
@Will of D. Lig şu gün itibariyle bitmiştir ikinci dubleme az kaldı rakip lazım bana böyle motive olamıyorum
Yarınki maçta seninle karşılaşcam ve 2 oyuncum sakat ne şansım var ama ne güzel kazanmaya başlamıştım@Kaizokou Gari sen naptın öyle yeğen 2.lik mücadelesinde ortalığı karıştırmışsın baya
@Sir Crocodile 5 yemek nedir be kardeşim ayıp ayıp koca Leicester ne hallere düştü
@Will of D. Lig şu gün itibariyle bitmiştir ikinci dubleme az kaldı rakip lazım bana böyle motive olamıyorum
Onu istiyoruz biz de pis oyna çirkefleş gaddar ol zındık olAdam yine kirmizi görmüş benim.
Yav illa en pislik şeklimle oynatacaklar bana en sonunda.
Gördüm savunmanın bel kemiği kırılmış değerlendirmem lazım bunuYarınki maçta seninle karşılaşcam ve 2 oyuncum sakat ne şansım var ama ne güzel kazanmaya başlamıştım
Valla benim taktik belli savunma belki kopabilrsem senden 1 puan koparabilirsem yeter banaOnu istiyoruz biz de pis oyna çirkefleş gaddar ol zındık ol
Gördüm savunmanın bel kemiği kırılmış değerlendirmem lazım bunu