Pavard da attı ama özellikle kaptandan dolayı yine patladım.Adam gol attı. Nasıl bir adamsın ya.
Şu ana kadar ki en düşük puanı topladım.
Pavard da attı ama özellikle kaptandan dolayı yine patladım.Adam gol attı. Nasıl bir adamsın ya.
Şaşırttı beni Mbappe. Bu maç atar demiştim. O penaltı verilseydi çok farklı bir senaryo konuşacaktık ama futbol böyle. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Seni şampiyon yaptırmayacağız!Pavard da attı ama özellikle kaptandan dolayı yine patladım.
Şu ana kadar ki en düşük puanı topladım.
Yeter artık harbiden yaptırmayın. Dün 7. olmama rağmen hala birinciyim.Şaşırttı beni Mbappe. Bu maç atar demiştim. O penaltı verilseydi çok farklı bir senaryo konuşacaktık ama futbol böyle. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Seni şampiyon yaptırmayacağız!
Bu saatten sonra herkes aynı oyuncuyu alacak neredeyse. Bu istikrarda ilerlediğin takdirde şampiyonsun.Yeter artık harbiden yaptırmayın. Dün 7. olmama rağmen hala birinciyim.
Neyse yarı finalde eleneceğiz artık.![]()
Özellikle son haftalarda ilk 5'e bile giremiyorum böyle devam edersem @amaneden de geçecek beni : PBu saatten sonra herkes aynı oyuncuyu alacak neredeyse. Bu istikrar da ilerlediğin takdirde şampiyonsun.
Biz yine ikinciliğe eriştik ama yakın puanları aldığımız için farkı kapatamıyoruz....
Sonunda şaka yaptığını itiraf edebilmiş. Aramızda sadece 100 puan fark olması tamamen araç şampiyonu olduğunuzu gösteriyor.Özellikle son haftalarda ilk 5'e bile giremiyorum böyle devam edersem @amaneden de geçecek beni : P
Şaka bir yana, doğru kaptan seçimleri yapan kazanır. Çünkü fark çok az.
Bu oyunu bir daha oynamam. Çok pis bilendin banaSonunda şaka yaptığını itiraf edebilmiş. Aramızda sadece 100 puan fark olması tamamen araç şampiyonu olduğunuzu gösteriyor.![]()
Seneye kartlar yeniden dağıtılacak. Görüşeceğiz.Bu oyunu bir daha oynamam. Çok pis bilendin bana![]()
Benim talihsizliğim, sizlerin talihi oldu. Bilgisayarım bozuktu, 1 aydır Fairy Tail bile okuyamadım. Hayat zordu ama yılmadım. Şimdi kadromu yaptım, gelecek turlarda farkı kapatmak hayal değil.Lille üst tura çıksaydı @Riful aslanlar gibi bir kadro yapacaktı ama kısmet olmadı.Şu anda turnuvada zayıf halka kalmadığı için Riful konuyu terk etmiş görünüyor.![]()