Benden kötü kaptan seçenler de var. @Millennium Wizard döktürmüş.
O değil de kadro dizmediğim halde yine seni geçmişimBenden kötü kaptan seçenler de var. @Millennium Wizard döktürmüş.
Şans böyle bir şey, güle güle kullan derim.O değil de kadro dizmediğim halde yine seni geçmişim![]()
Vinicius dedik bizi üzmez dedik gitti gol atmayı bırak penaltı kaçırıp eksi yedi.Benden kötü kaptan seçenler de var. @Millennium Wizard döktürmüş.
Bence takım sayısı fazlayken daha mantıklı. Azken çoğunu herkez alıyor, senin ekstra aldığın biri varsa da iş yapamayınca patlıyorsun.@justahuman Wildcard ve diğer joker hangi turda mantıklıydı bu gidişle elimizde patlayacak sanki biri çeyrekti doğru mu ?
Bana da öyle gelmişti yarı finale bir hakkı bırakacağım ama finalde kullanması saçma olacak.Bence ilk maçlarda kullanmak daha mantıklı ikinci maçlarda geçen sefer bence yeterince mücadele etmeden kabullenmişti bazı takımlar Benfica gibi.Bence takım sayısı fazlayken daha mantıklı. Azken çoğunu herkez alıyor, senin ekstra aldığın biri varsa da iş yapamayınca patlıyorsun.
Belli olmaz tabii, Avrupa şampiyonasında yarı final ve finalde kullandım işe yaramadı. Bu sefer erken kullandım yine patladım (( :
Biraz da şans işi bence
Derslere hiç çalışmadım diyip de yüksek alan tip bu işteZor yetiştirdim. Sanırım kaleciden ve interli defanslardan kaybedeceğim ikisi de oynamazsa şaşırmam.
Beni kurtarırsa Saka kurtarır, diğerlerini herkes alır