Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Ya sen ilk haftalarıma falan bak benim, Arda falan vardı takımda... Ciddiye alarak başlasak Monster Trio olurduk. :oleyo2:
Almayacaktın usta.. Bu lig böyle. Biz de geçen hafta Theo Hernandez'den eksi puan almamıza rağmen herkese fark attık mesela. 2 hafta maç da kaçırdık askerlik yüzünden. Konuşulmaz bunlar.

Biz ligin sefiriyiz. Nerelerden kapattık puan farkını birinci ile. :a:

Almayacaktın usta.. Bu lig böyle. Biz de geçen hafta Theo Hernandez'den eksi puan almamıza rağmen herkese fark attık mesela. 2 hafta maç da kaçırdık askerlik yüzünden. Konuşulmaz bunlar.

Biz ligin sefiriyiz. Nerelerden kapattık puan farkını birinci ile. :a:
Sen zaten kazanacaksın ligi, 80 puan arkandaki adamın nazını da çek yaaa...

Bu hafta havlu atmış kadar oldum. Ayı gibi kadro hepsi ayaksız gibi oynadı. Ulan arsenal gol yemez diye defansı ordan kurdum. En iyisi 5 puan almış… madridin eşşekleri gol atamadı. Bi raphinhadan verim alabildim.

@justahuman’ın kötüyüm kaybediyorum numaralarına inanma. Bak puanları toplamış yine. 14 puan fark oldu aramızda…
PSG'nin gol atma ihtimali %90 falandı. Ona rağmen Alisson ve Dijk aldım. Aslında hata bu ama Salah'ı kaptan yapmanın getirdiği kaybı telafi etti.

De Cuyper'i çıkarma gafletinde bulunmasam güzel puan toplamış olurdum. @amaneden ve WB'nin arkasında kaldım. Son haftalarda güzel puan topluyorlar.

Benim de bir hftalık ömrüm kaldı ama belki de GS benden önce düşecek (( :

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık