Önemli olan istikrar.Bilemiyorum Altan. İlk haftaydı.
Ben 124 puanla 2. Olmuşum. Kaizo 125 puanla 1.
Ben hep isyan etmiş hiç 1. olamamışım. Ama FB'nin aksine burada sürekli 2. - 3. Olmak totalde liderliği getirdi : P
Önemli olan istikrar.Bilemiyorum Altan. İlk haftaydı.
Ben 124 puanla 2. Olmuşum. Kaizo 125 puanla 1.
Ben hep isyan etmiş hiç 1. olamamışım. Ama FB'nin aksine burada sürekli 2. - 3. Olmak totalde liderliği getirdi : P
Gurme tercihim Vitinha sadece 1 gol atmasına rağmen maçın adamı seçilip 13 puan getirdi.7 tane golün olduğu yerde nasıl 1 tane bile skor katkısı veremedin be cenabet dembele
Valla öyle. 3.ydüm. En çok puanı ben topladım bu hafta. Yine 3.yüm. @justahuman lanetlemiş bu ligi. Adam hep lider.O kadar puan alıyorum yine sıra düşüyorum. Bu ligin sportig gerçekliği yok cidden.
Bu sefer gerçekten son ya. Haftaya sen veya @Sabo alır liderliği.Gurme tercihim Vitinha sadece 1 gol atmasına rağmen maçın adamı seçilip 13 puan getirdi.
Valla öyle. 3.ydüm. En çok puanı ben topladım bu hafta. Yine 3.yüm. @justahuman lanetlemiş bu ligi. Adam hep lider.
.
Jiraiya ile 60 puan fark var. Nereye geçiyor seni.
Şu Vitinha'yı bir fısıldamadın kulağıma ya. İkidir maçın adamı seçiliyor.Gurme tercihim Vitinha sadece 1 gol atmasına rağmen maçın adamı seçilip 13 puan getirdi.![]()
Kinlenip mesajı mı kaydettin
Bir haftalık hafızam var çok şükür.Kinlenip mesajı mı kaydettin![]()