Kerem'in attığı gole 0 gurur duyduk.Kerem gol atmasaydı iyiydi yine @justahuman mutlu oldu @artyomdh
Kerem'in attığı gole 0 gurur duyduk.Kerem gol atmasaydı iyiydi yine @justahuman mutlu oldu @artyomdh
İlk defa aynı saflardayız.Wirtz baba golünü attı. Gyö'den kaptanlığı alıp Yamal'a vermiştim. Sonra son anda Wirtz'e verdim kaptanlığı. Leverkusen'in gol olup yağmasını bekliyorum bu maç.
Frimpong'u sende aldıysan yok. Grimaldo 2 asist Wirtz 2 gole okeyim ben.@artyomdh Frimponng 2 asist Wirtz 2 gol daha okey miyiz?
Kerem hırs yapmış kendine söven Gslileri pişman etmek için her maç gol atacakKerem'in attığı gole 0 gurur duyduk.
Grimaldo kırmızı diye dua ettirme bana şimdi yatsıda.Frimpong'u sende aldıysan yok. Grimaldo 2 asist Wirtz 2 gole okeyim ben.
Leverkusen gol yemesinde anlaşalım. Cleen sheet kaçırmayalım şimdi. Belli ki bunlar pek atamayacak Feyenoord'aGrimaldo kırmızı diye dua ettirme bana şimdi yatsıda.
2 maça herhangi bir adama dönüşür usta.Kerem hırs yapmış kendine söven Gslileri pişman etmek için her maç gol atacak