Düşünsene son anda altımda kalıyorsun hatırlatırım o anSona kalan değilde senden alta olanlar için ceza gelebilir
Düşünsene son anda altımda kalıyorsun hatırlatırım o anSona kalan değilde senden alta olanlar için ceza gelebilir
Durmasın usta. Valverde 1 puan getirdi al onun yerine.Ben Kerem'i aldım şimdi yedekte duruyor o öyle duracak mesela. Öğrendik işte...
Sen demeden önce yaptıydım zaten. Öğrendik diyoruz yav..Durmasın usta. Valverde 1 puan getirdi al onun yerine.
Kim Min Jae ve Valverde çıkarıp yedeklerden topçularını al. Her türlü 1den fazla puan getirirler yedeklerden alacakların.
Düşünsene son anda altımda kalıyorsun hatırlatırım o an
ben saldım bu kadar uğraştırcagını bilmiyordum kadro kurup bırakcam sandım oyuna geldik.
Yazmadan önce baktığımda yedekte duruyordu. Unuttum maçlar başlamadan göremediğimizi.Sen demeden önce yaptıydım zaten. Öğrendik diyoruz yav..
Brant 3 puan vermiş mesela onun yerinede Raphinha aldım inş 3 puana yazık olmaz
Doymadın mı puanlara?Gülüyoz eğleniyoruz. Değişiklik yapmadığımı yeni hatırladım. 3 oyuncu var oyuna sokacağım
Senin arkadaş amatör kadrosu kurmuş maalesef. Aynı takımdan çok oyuncu var.ben saldım bu kadar uğraştırcagını bilmiyordum kadro kurup bırakcam sandım oyuna geldik.
3 değişiklik 6 puandan vazgeçtim.Doymadın mı puanlara?