Haki yükleniyor...Tospağam 2.yi attı. Beni ipten aldı.![]()
Yine yanlış kaptan seçtim...@Glorfindel eksi puan almama rağmen senden fazla puan alıyorum bu hafta.![]()
Benim gibi duayenin fikrini almadan kadro yapıyorsun…Yine yanlış kaptan seçtim...
Hep yanlış kaptan seçimi ile kaybettim hele ilk hafta... Yoksa toz yuttururdum da size işte... Mağdur oldum maalesefBenim gibi duayenin fikrini almadan kadro yapıyorsun…
Canlar sıkkın. Hep Mbappe kaptan yapardım. Bugün yapmadım diye şov yapıyorMbappe bugün 3 gol 7 asist yapsın da yanına geleyim bari.![]()
Senin kaptan da Dembele... Barcola yapsan kafan rahat olurdu ki o da takımında yok... Biz bitmişiz. @artyomdh son düzlükte gaza basmaya başladı.Canlar sıkkın. Hep Mbappe kaptan yapardım. Bugün yapmadım diye şov yapıyor
Sakatlıklar yüzünden istediğim değişiklikleri yapamadım. Üstüne bir de Haaland yok. Neyse buraya kadar iyi geldim. Bu saatten sonra elbet düşeceğim ama ölmem. Hedef ilk 10'da kalmak. Yolumuz uzun.Senin kaptan da Dembele... Barcola yapsan kafan rahat olurdu ki o da takımında yok... Biz bitmişiz. @artyomdh son düzlükte gaza basmaya başladı.