Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Bu hafta çok kolaydı, neredeyse rekor puan aldım. Herhalde son hafta diye saldı takımlar da herkes istatistik yaptı. Ama tüm takımım elenmiş. Herkesi değiştirmem gerek. Yeni bir başlangıç yaparak zirveye hedefimi pekiştirecek bir kadro kuracağım. Herkese başarılar dilerim.
Bu hafta çoğu kişi vasattı.

Sıfırdan kadro kurmak zor olacak

İlk 8 garantileyenler olduğu için takım dağılmış.Elemelerde hangi jokeri kullanmak daha mantıklı yeni kadro için ?
Elemelerde kadroyu sıfırdan kurma hakkımız var diye biliyorum. Yani wildcard kullanmaya gerek yok. Son 16 içinde aynı şey geçerli. Yani üst üste iki hafta sıfırdan kadro kurabileceğiz diye biliyorum. Play-off ve son 16. Yanlış biliyorsam @artyomdh düzeltir.

Ama limitsiz kullanmak istiyorsan sen bilirsin. O zaman bütçe sorunu olmadan istediğin oyuncuları alırsın

Elemelerde kadroyu sıfırdan kurma hakkımız var diye biliyorum. Yani wildcard kullanmaya gerek yok. Son 16 içinde aynı şey geçerli. Yani üst üste iki hafta sıfırdan kadro kurabileceğiz diye biliyorum. Play-off ve son 16. Yanlış biliyorsam @artyomdh düzeltir.

Ama limitsiz kullanmak istiyorsan sen bilirsin. O zaman bütçe sorunu olmadan istediğin oyuncuları alırsın
Evet. Playoff ve son 16'da sıfırdan kadro kuruyoruz. Playoffların ikinci maçları sonrası son 16'dan sonra limitli değiştirme haklarımız oluyor.

Son birkaç güne girerken görevimin başındayım. Ben asla isme forma vermem. Benim takımımda formayı hak eden giyer. Türk, Japon ve Kore birleşimi bir kadro kurdum. Ağırlıklı olarak Japonları aldım. Lokomotif gibi bir takım oldu. Başarı ihtimali yüksek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 4)

• King
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık