Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Ben limitless kullanmadan önce 2 değişiklik hakkımı kullanmıştım sonra limitless kullandım diğer haftaya kalmadı, önceki haftamdaki kadro diğer haftaya geçti. Belki de yanlış hatırlıyorumdur sen yine de iki hakkını kullandıktan sonra limitless kullan.
Eyvallah.
Ben de sadece kerem var. Henüz değişiklikleri yapmadım kadrom aynı. Akşama yetişebilirsem yapacağım.
2 değişiklik hakkının biri zaten kaleciye gidecek. Diğeri için de sakat hakanı çıkarırım belki bakalım

Üçünden ikisini alabiliyorsan Kerem'i almayı ver :D
Ahahaha.
@amaneden Rakip eliyor diye yorumladım, güven olmaz bu Fenerliye 🤭
Bana da öyle geldi. :oleyo:

Diğer forvetimi söylemek istemedim çalarsınız diye zira akşam 15 puan alacak. :oleyo2:

görece sakin bir transfer dönemi geçirdim bu hafta. 1'i sakatlık sebebiyle olmak üzere toplamda 3 transfer yaptım ve kaptanlığı gyökeres'ten aldım. hazırım ve maçların başlamasını bekliyorum. forumda futbol hakkında konuşmak eskisi kadar ilgimi çekmediğinden, maçlar bittikten sonra kısa bir durum değerlendirmesi yapıp haftayı kapatırım.

herkese başarılar.

görece sakin bir transfer dönemi geçirdim bu hafta. 1'i sakatlık sebebiyle olmak üzere toplamda 3 transfer yaptım ve kaptanlığı gyökeres'ten aldım. hazırım ve maçların başlamasını bekliyorum. forumda futbol hakkında konuşmak eskisi kadar ilgimi çekmediğinden, maçlar bittikten sonra kısa bir durum değerlendirmesi yapıp haftayı kapatırım.

herkese başarılar.

Kafam yandı, biraz maç takip eden biri olsam hangi takımın eksiği neresi, buna göre hangi oyuncunun gol atma olasılığı artar gibi şeyler düşünebilirdim ama maalesef zaaflarım ortaya çıkıyor bir bir. Artık daha fazla kurcalamamak adına bıraktım, kendime bir tane de kaptan seçmem lazım, o kadar. Van Dijk'ı almadığım ilk hafta gol atası tutmaz umarım. Kaptanım merak etme bir sonraki hafta Arnold ile seni tekrar yan yana koyacağım.

Kafam yandı, biraz maç takip eden biri olsam hangi takımın eksiği neresi, buna göre hangi oyuncunun gol atma olasılığı artar gibi şeyler düşünebilirdim ama maalesef zaaflarım ortaya çıkıyor bir bir. Artık daha fazla kurcalamamak adına bıraktım, kendime bir tane de kaptan seçmem lazım, o kadar. Van Dijk'ı almadığım ilk hafta gol atası tutmaz umarım. Kaptanım merak etme bir sonraki hafta Arnold ile seni tekrar yan yana koyacağım.
Takip edince de pek işe yaramıyor. @kaos her maç günü kredi çekip oyuncu alıyor

Sadece Yamalı ve Kaleciyi çıkardım. Hakan sakat gözüküyor ama uğraşamayacağım kalsın belki oynar. Kasada para var ama değişiklik hakkı yok vay arkadaş

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık