Cemişkezekspor vs esenyurt gücü çekişmesi lige heyecan katacak @Mihawk@Whitebear D usta sana bir mesaj iletilmem istendi. @Glorfindel sefiri olduğu Fantezi Ligini almaya geliyormuş. O da lige geliyor.
Cemişkezekspor vs esenyurt gücü çekişmesi lige heyecan katacak @Mihawk@Whitebear D usta sana bir mesaj iletilmem istendi. @Glorfindel sefiri olduğu Fantezi Ligini almaya geliyormuş. O da lige geliyor.
Konuya artık Mod bakamicak (!)Sonuncu olan 3 kişi bir daha futbol konuşmayacak.
Yine şundan çekicez Glorfuma belli oldu@Whitebear D usta sana bir mesaj iletilmem istendi. @Glorfindel sefiri olduğu Fantezi Ligini almaya geliyormuş. O da lige geliyor.
@Feitan @justahuman Şampiyonluk yüzünden feci bir özgüven patlaması yaşıyor WB. Çok hasım edinecek kendisine belli oldu.Beni rekabetlerinize katmayın dostlar kendi aranızda atışın asla beni geçme şansınız yok, bu beyni durduramıyorum.
Rakatas @Amiral diğerini bilmiyorumBu arada ligte Rakatas (Ekmekspor) ve iş bitiriciler kim acaba ? Bu iki kişinin kim olduğunu çözemedim.
Usta Vegapuank'lı bölümlerin etkisinde kalmışsın sanki ama sana güveniyorum.Beni geçme şansınız yok, bu beyni durduramıyorum.
Adı iş bitirici olduğuna göre beni hasım görenlerden biri.Bu arada ligte Rakatas (Ekmekspor) ve iş bitiriciler kim acaba ? Bu iki kişinin kim olduğunu çözemedim.
İş bitiriciler sen misin @Sodex