Maalesef usta. Yedekte yarın oynayacak oyuncun varsa değiştirebilirsin ama o 9 puanı alamıyorsun.Öylesine yedekte duran oyuncum 9 puan, 2 tane oynayan oyuncu var 2 puan toplam Bu yedeği sonradan takıma yazabiliyor muyuz?
Maalesef usta. Yedekte yarın oynayacak oyuncun varsa değiştirebilirsin ama o 9 puanı alamıyorsun.Öylesine yedekte duran oyuncum 9 puan, 2 tane oynayan oyuncu var 2 puan toplam Bu yedeği sonradan takıma yazabiliyor muyuz?
Puan alan bir oyuncun ile değiştirirsen alırsınÖylesine yedekte duran oyuncum 9 puan, 2 tane oynayan oyuncu var 2 puan toplam Bu yedeği sonradan takıma yazabiliyor muyuz?
Rudiger'i şutlarız, bir puanı var nasıl olsaPuan alan bir oyuncun ile değiştirirsen alırsın
Şaka yaptım yav emoji koydum o kadar anlamadın mı cahil :dRudiger'i şutlarız, bir puanı var nasıl olsa
1 puanlı Rudi ile de tokatlarız seni sıkıntı yokŞaka yaptım yav emoji koydum o kadar anlamadın mı cahil :d
İlk golün asistinide Gyökeres'e yazması lazım, o gol kendi kalesine değil.debast asist yaptı, kaptanım gyökeres attı.
golü kendi kalesine yazmadılar ya. catamo diye bir eleman sağdan top kesti, top gyökeres'e çarpıp nuno santos'un önüne geldi ve gol oldu ama gyökeres'in topa bilinçli bir şekilde müdahale etmediğini düşünüp asisti catamo'ya yazdılar.İlk golün asistinide Gyökeres'e yazması lazım, o gol kendi kalesine değil.