Güçlendirilmiş Glorfindel olarak liderliği bırakma kennySiz ligde var miydiniz hocam? Bu ağır açıklamaların ardından fb lobisi olarak Justahuman'ı liderlikten düşürdükten sonra sizi de operasyon çekmek lazım @Glorfindel
Güçlendirilmiş Glorfindel olarak liderliği bırakma kennySiz ligde var miydiniz hocam? Bu ağır açıklamaların ardından fb lobisi olarak Justahuman'ı liderlikten düşürdükten sonra sizi de operasyon çekmek lazım @Glorfindel
The witcher 3'te bile böyle bişi yok. Olaylar olaylar@artyomdh nasıl bir lig açtın ustam içinde yakından takip edenlerin bile bilmediği bir sürü hikaye bir sürü hesaplaşma bir sürü derinlik barındırıyor. Kainatın en güzel ligi
Real'in en son maçında oynamış.Courtious sakat mı hala ?
Sayende transfer haklarının biriktirilebildiğini keşfettim. Ben de diyorum 6 kere 4 nası 20 yapıyor. Geçen haftadan hakkın kalmış bi tane.6 transferle kapatmayı düşünüyordum transfer dönemini fakat sakatlıklar belimi büktü ve hiç planda yokken ekstra 2 transfer daha yaptım. 20 puan gitti ama sağlık olsun, yeterli bir kadro kurdum.
ben de sizin sayenizde öğrendim birleştirildiğini. baktım 3 beleş değişiklik hakkım var, hiç sorgulamadan yaptım değişiklikleri geçtim.Sayende transfer haklarının biriktirilebildiğini keşfettim. Ben de diyorum 6 kere 4 nası 20 yapıyor. Geçen haftadan hakkın kalmış bi tane.