İlk 2 gün puan toplamış bir oyuncu yerine birini transfer edince o oyuncunun diğer günlerden topladığı puanlar gidiyor mu?
Yok gitmiyorİlk 2 gün puan toplamış bir oyuncu yerine birini transfer edince o oyuncunun diğer günlerden topladığı puanlar gidiyor mu?
Reddit yasaklandı mı?@justahuman @Montana @Glorfindel @Tiksav Lee
Limitless ve Wildcard özelliklerini ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz ustalar?
Ne zamandır banlıyım, sohbet olsun istemiştim. Özür dilerim...Reddit yasaklandı mı?
Demek ki discorddan alıyormuş taktikleri, banlanması ve ters kelepçe yapılması lazım..Reddit yasaklandı mı?
Hoş geldin usta, hakkında reddit fatihi dediler tek başıma savundum.Ne zamandır banlıyım, sohbet olsun istemiştim. Özür dilerim...
Özelden söyleyeyim. Buradaki malum şahıslar stratejimi görmesin@justahuman @Montana @Glorfindel @Tiksav Lee
Limitless ve Wildcard özelliklerini ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz ustalar?
Sıralamadaki yerini görmeye çalışırken mouse'ın pili bitiyor, ne yaptığını söyle de tersini yapmaya devam edelimÖzelden söyleyeyim. Buradaki malum şahıslar stratejimi görmesin
Tatilde az ye de iyi bir pil al :dSıralamadaki yerini görmeye çalışırken mouse'ın pili bitiyor, ne yaptığını söyle de tersini yapmaya devam edelim