Dr. Hiluluk 10 Ağu 2018 #52 Marco dedi ki: Benden sana gelsin @Dr. Hiluluk . Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Benim gibi depresif adama atılacak şarkı mı? Ehehehe, sağ ol. Bu da benden gelsin o zaman; Söyle Cartman reiiiiz;
Marco dedi ki: Benden sana gelsin @Dr. Hiluluk . Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Benim gibi depresif adama atılacak şarkı mı? Ehehehe, sağ ol. Bu da benden gelsin o zaman; Söyle Cartman reiiiiz;
Dr. Hiluluk 14 Ağu 2018 #56 OverLord dedi ki: Öyle bir gün.. Genişletmek için tıkla ... Bu aplayı severim, iyidir. Çok güzel bağırıyor "Herup miii." diye.
OverLord dedi ki: Öyle bir gün.. Genişletmek için tıkla ... Bu aplayı severim, iyidir. Çok güzel bağırıyor "Herup miii." diye.
Eric Cartman 15 Ağu 2018 #60 Bu iki şarkıda Fikret Kızılok ile Ahmet Kaya'nın birbirlerine göndermeler yaptıkları söylenir. Ama tam olarak iç yüzünü bilmiyorum olayın.
Bu iki şarkıda Fikret Kızılok ile Ahmet Kaya'nın birbirlerine göndermeler yaptıkları söylenir. Ama tam olarak iç yüzünü bilmiyorum olayın.