RedAcT Dün 10:19 da #2,621 Glorfindel dedi ki: Algı yapmayalım @RedAcT ı ezmişim :d Genişletmek için tıkla ... Cahil savar olmam bile +10 yazar da, objektif bir kapışma olmuş, galiptir bu yolda mağlup :d
Glorfindel dedi ki: Algı yapmayalım @RedAcT ı ezmişim :d Genişletmek için tıkla ... Cahil savar olmam bile +10 yazar da, objektif bir kapışma olmuş, galiptir bu yolda mağlup :d
Kuroashi no Sanji Dün 11:31 da #2,623 Mihawk dedi ki: Kendime rakip bulabilseydim bir mücadele de ben yapabilirdim. Genişletmek için tıkla ... Tanrılar asla karşılaştırılmaz.
Mihawk dedi ki: Kendime rakip bulabilseydim bir mücadele de ben yapabilirdim. Genişletmek için tıkla ... Tanrılar asla karşılaştırılmaz.
Kuroashi no Sanji Dün 11:34 da #2,624 Sodex dedi ki: Yeni mücadelede @Kuroashi no Sanji ve @Kenshiro kozlarını paylaşıyor. Gizli İçerik Kuroashi no Sanji vs Kenshiro KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com KorsanFan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki farklı seri sevdalısı üye kapışıyor. Kurashi no Sanji ve Kenshiro!#onepiece ... youtube.com Genişletmek için tıkla ... Oğlum beni vs'ye koymuşlar... Ve benim neden haberim yok
Sodex dedi ki: Yeni mücadelede @Kuroashi no Sanji ve @Kenshiro kozlarını paylaşıyor. Gizli İçerik Kuroashi no Sanji vs Kenshiro KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com KorsanFan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki farklı seri sevdalısı üye kapışıyor. Kurashi no Sanji ve Kenshiro!#onepiece ... youtube.com Genişletmek için tıkla ... Oğlum beni vs'ye koymuşlar... Ve benim neden haberim yok
Sodex Dün 12:38 da #2,625 Kuroashi no Sanji dedi ki: Oğlum beni vs'ye koymuşlar... Ve benim neden haberim yok Genişletmek için tıkla ... Daha yeni mi görüyorsun?
Kuroashi no Sanji dedi ki: Oğlum beni vs'ye koymuşlar... Ve benim neden haberim yok Genişletmek için tıkla ... Daha yeni mi görüyorsun?