Ön tarafta kaybettiğin rakibin oturuyor yalnız dikkatli tekme salla derim.İhanet yoksa bir tane vurup çay demletmeye göndericem herhalde, yumruklar sıkılmış öndeki çamaşır suyuna da ufak bir tekme gelebilir.
Ön tarafta kaybettiğin rakibin oturuyor yalnız dikkatli tekme salla derim.İhanet yoksa bir tane vurup çay demletmeye göndericem herhalde, yumruklar sıkılmış öndeki çamaşır suyuna da ufak bir tekme gelebilir.
Onun gerginliği de var , sahada çıkan ilk kıvılcımda alt tribünle birbirimize gireriz konumum çok sıkıntılı.Ön tarafta kaybettiğin rakibin oturuyor yalnız dikkatli tekme salla derim.
Tikveşli harika ötesi olmuş. Ama kılıç savuran Montana detayını da unutmamak lazım maçı izlerken gerçek benliğini saklayamadığını güzel vermişsin.Malum Vs. yi şu şekil bekliyoruz...
Fujitora hatırına kılıç tutmuş reis kılıççı olduğundan değil.Tikveşli harika ötesi olmuş. Ama kılıç savuran Montana detayını da unutmamak lazım maçı izlerken gerçek benliğini saklayamadığını güzel vermişsin.
Bırakın abi bu işleri yemyeşil giyinmiş eline kılıç almış Zoro gibi takılıyor tribünde.Fujitora hatırına kılıç tutmuş reis kılıççı olduğundan değil.
Zoro'yu severim ben top 20'mimde.Bırakın abi bu işleri yemyeşil giyinmiş eline kılıç almış Zoro gibi takılıyor tribünde.
Böyle saçma bir bahane görmedim. :S Bir eksi daha yazdım bunun üstüne.Montana’nın defteri kutuplardan soğuk oldu artık.Fujitora hatırına kılıç tutmuş reis kılıççı olduğundan değil.
Ben Zoro'yu gram sevmem gerçek bir olaydan bahsettim fan kalkanlarını devreye soktunuz.
Zoro'yu severim ben top 20'mimde.
Çaktirma.