3 ay erken gelmişin foruma senin tecrübe avantajın daha fazla.senin futbol bilgin falan daha iyi gibi usta oradan yutarsın
3 ay erken gelmişin foruma senin tecrübe avantajın daha fazla.senin futbol bilgin falan daha iyi gibi usta oradan yutarsın
senin futbol bilgin falan daha iyi gibi usta oradan yutarsın
Un yapımı vs. için çok mu dertlendiniz sanki? Kim yenerse yensin sonuç aynı değil mi?3 ay erken gelmişin foruma senin tecrübe avantajın daha fazla.
Un’a destek attık geçen hala bana sallıyor, hayal kırılığı oldu.Un yapımı vs. için çok mu dertlendiniz sanki? Kim yenerse yensin sonuç aynı değil mi?
Aslında @UnMihawk vs. Diğer unlar olabilir sadece formatta ufak değişiklikler lazım.
Adamı bir kere yendim zaten.2.bi yenilgiye kalbi dayanmaz onunAslında @UnMihawk vs. Diğer unlar olabilir sadece formatta ufak değişiklikler lazım.
Lan sen yeteneklisin ama ne yaptığını bilmiyorsun.
Dünya çapında bir karşılaşma oldu. Yabancılar beni de iyi tanır... Birazdan "Bushido çok objektif biri... neden ekran gitti..." diye yorum yapacaklar...!!! Kskksksk
bunu 1 hafta gelmediğimde yapmıştımLan sen yeteneklisin ama ne yaptığını bilmiyorsun.