CoUNt Alucard.
CoUNt Alucard.
Sen kazandın, ne anlatıyorsun abiAdamın morale ihtiyacı var. Kafadan anime, manga, Un ve konu açma başlıklarında 4 puanı var. Zannedersem sen de 61 muhabbeti yaparsın gibi. Kardeşim için kolay bir galibiyet hayırlı olsun
Hadi kazan skywalker
Un haini.Hadi kazan skywalker
Lan 2-3 skor yaparsam şükret. Senin yeteneklerin yarısına yakınını saydım zaten. @Sodex i baskı altına aldım daha çarpıcı şeyler bulsun da skorun artsın diye. Benim dediklerimle bırakırsa vs.'yi millet şaibe var der. E o da bunu kendine yakıştıramaz mecbur başka şeyler de ekler. Hadi hayırlı olsunSen kazandın, ne anlatıyorsun abi
Yok abi kabul etmiyorum.Lan 2-3 skor yaparsam şükret. Senin yeteneklerin yarısına yakınını saydım zaten. @Sodex i baskı altına aldım daha çarpıcı şeyler bulsun da skorun artsın diye. Benim dediklerimle bırakırsa vs.'yi millet şaibe var der. E o da bunu kendine yakıştıramaz mecbur başka şeyler de ekler. Hadi hayırlı olsun
O belli olmaz ya. Şuan kafamda net bir kazanan yok yapmaya başlayınca oturur.Sen kazandın, ne anlatıyorsun abi
Senin bana attıkların hep kızgın üzgün şeyler Yarışmadan çekileyim 3-0 hükmen olsun istersen Bizim gelenekte direk fırlatmak falan da var hükmen mağlubiyet için Çirkefleştirmeyin.6000 fark erimeyecek böyle. @Skywalker 'den de tepkimeleri çekmek lazım. :/