Kaybedersem şu tarz bir mağlubiyet bekliyorum
Garp konusunda sen ve Red büyük arc bosslarısınız, Mop ise finall boss. Onla tartışmalarımız gökyüzünü ikiye bölüyor.Çerlo döver yahu rakip hafif değil ama orta zorluk olur en fazla. Ama @ch3rlo vs @Monkey D. Dragon güzel karşılaşma olur bak onu kestiremem merak ediyorum biri dedesinin öbürü babasının fanı Çerlo elerse de Garp sevdasındaki nihai final karşılaşması@ch3rlo vs @Master of Puppets olurdu.
Garp fanı birinin kaybetmesinin imkanı yoktu zaten.Nasılsa manga da Garp>Wb ise burda da öyle.Yeni videomuz yayında. Bu bölümde @ch3rlo ve @Whitebear D kozlarını paylaşıyor.
ch3rlo vs Whitebear D
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki eski toprağın fanı kapışıyor. ch3rlo ve Whitebear D!youtube.com
Şam babalığında ayıp etmişsin ama güzelYeni videomuz yayında. Bu bölümde @ch3rlo ve @Whitebear D kozlarını paylaşıyor.
ch3rlo vs Whitebear D
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki eski toprağın fanı kapışıyor. ch3rlo ve Whitebear D!youtube.com
Gülüş eklemen çok güzel olmuş.Yeni videomuz yayında. Bu bölümde @ch3rlo ve @Whitebear D kozlarını paylaşıyor.
ch3rlo vs Whitebear D
biraz eyyam yapmışsın 14-0 olmalıydıYeni videomuz yayında. Bu bölümde @ch3rlo ve @Whitebear D kozlarını paylaşıyor.
ch3rlo vs Whitebear D
Aslında daha da fark koyardım ama WB'ye olan saygımdan yapmadım.biraz eyyam yapmışsın 14-0 olmalıydı
Şam babalığıYeni videomuz yayında. Bu bölümde @ch3rlo ve @Whitebear D kozlarını paylaşıyor.
ch3rlo vs Whitebear D