İşin aslı ikisinin de üst düzey olduğunu düşünmüyorum manga bilgisinin ama Sir Crocodile sürekli mangadan gerçeklerle konuşuyorum deyip durduğu için ona verdim.@Sir Crocodile'ın Millenium'u manga bilgisi kısmında geçmiş. :S
İşin aslı ikisinin de üst düzey olduğunu düşünmüyorum manga bilgisinin ama Sir Crocodile sürekli mangadan gerçeklerle konuşuyorum deyip durduğu için ona verdim.@Sir Crocodile'ın Millenium'u manga bilgisi kısmında geçmiş. :S
@Millennium Wizard OP'yi bilmiyor yahu bırak da geçeyim. :S@Sir Crocodile'ın Millenium'u manga bilgisi kısmında geçmiş. :S
Sir Crocodile Croco sahnelerini alıp kendi istediği gibi yorumluyor :S Millenium bunu tüm manga için yapıyor... :S Dentetsu vs Alpamis'imiz yok mu?İşin aslı ikisinin de üst düzey olduğunu düşünmüyorum manga bilgisinin ama Sir Crocodile sürekli mangadan gerçeklerle konuşuyorum deyip durduğu için ona verdim.
Prime Millenium olsaydı daha çekişmeli geçerdi. Densetsu vs BattalGazi olacak yüksek ihtimalle eğer orayı kazanırsa ileride Alpamis ile denk gelebilir.Sir Crocodile Croco sahnelerini alıp kendi istediği gibi yorumluyor :S Millenium bunu tüm manga için yapıyor... :S Dentetsu vs Alpamis'imiz yok mu?
Manipüle etmiş seni. Baksana avatara.İşin aslı ikisinin de üst düzey olduğunu düşünmüyorum manga bilgisinin ama Sir Crocodile sürekli mangadan gerçeklerle konuşuyorum deyip durduğu için ona verdim.
Profilimi görmek için defalarca izleyebilirim. O ne muhteşem profil olmuş. Ellerine sağlık. Çok güzel. Kurnazlıkta ilk bir şaşırdım. Sonra bir tilkilik var sen de derler zaten. Sen de görmüşsün.Ufak bir aradan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni videomuzda @II. Invictus ve @Ölüm Cerrahı karşı karşıya.
II. Invictus vs Ölüm Cerrahı
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki farklı Supernova fanı kapışıyor. II. Invictus ve Ölüm Cerrahı!youtube.com
Teşekkürler. Kurnazlığı o yorumlar dolayısıyla verdim zaten baktım öyle diyenler var.Profilimi görmek için defalarca izleyebilirim. O ne muhteşem profil olmuş. Ellerine sağlık. Çok güzel. Kurnazlıkta ilk bir şaşırdım. Sonra bir tilkilik var sen de derler zaten. Sen de görmüşsün.
Doffy'e kaybetsem üzülebilirdim. Sanji gibi centilmene kaybetmek üzmüyor. Tebrikler. @II. Invictus
Rica ederim ama asıl ben teşekkür ederim. Dahil ettin böyle bir şeyin içine beni de.Teşekkürler. Kurnazlığı o yorumlar dolayısıyla verdim zaten baktım öyle diyenler var.
Üzülmemiş olmana sevindim güzel bir maç çıkardınız ikinize de tebrikler.
Rica ederim ne demek seni dahil etmesek eksik kalırdı. Bunlar eğlencesine tabi canım darılıp gücenmeye gerek yok.Rica ederim ama asıl ben teşekkür ederim. Dahil ettin böyle bir şeyin içine beni de.
Farkla kaybetseydim de üzülmezdim. Eğleniyoruz netice de, Dof'ta işin şakası.