Aslında o kısımda eksi 1 yazsa daha komik olmaz mıydıTeşekkürlerrr. @Tiksav Lee 'ın kuzeni olmak kazandırdı
Aslında o kısımda eksi 1 yazsa daha komik olmaz mıydıTeşekkürlerrr. @Tiksav Lee 'ın kuzeni olmak kazandırdı
Birbirimizin mesajlarına en çok tepkime atan yine ikimiziz zaten 1'er k birbirimizden geliyorMesaj ve tepkime sayısında geçtiğime çok şaşırdım. Foruma eğlenmek ve kaliteli zaman geçirmek için giriyorum ve düşündüğümden fazla vakit geçiriyorum sanırım. Kaliteli forum ortamının hastasıyızzz!
@Keepr = Banker YakupYeni video geldi. Bu mücadelemizde @King of the Hell ve @Keepr karşı karşıya.
King of the Hell vs Keepr
KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com KorsanFan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki birbirinden iddialı üye kapışıyor. King of the Hell ve Keepr!#onepiece #edit...youtube.com
Aslında o kısımda eksi 1 yazsa daha komik olmaz mıydı
Sırıtıştan ötürü öyle bir hava var yoksa melek gibidir tabi.
Dolandırıcı vibe kısmına haykırdım, çok iyi olmuş eline sağlık sdafkljsadljfasd
Teşekkürler. Beğenmenize sevindim.Hahahah eline sağlık. @Keepr tebrikler
Seni de yaparım elbet. Kiminle olur bir düşünmek lazım.@Sodex merak ettim ula beni yapsan kiminle yapardın acaba?
Her iki tarafı da tebrik ediyorum ama seni ayrıca tebrik ederim Keepr.Teşekkürlerrr. @Tiksav Lee 'ın kuzeni olmak kazandırdı
Teşekkürler kedidaşım.Her iki tarafı da tebrik ediyorum ama seni ayrıca tebrik ederim Keepr.