MW : Hocam benim kağıdıma tekrar bakabilir misiniz? Daha fazla puan almam lazımdı.@Sodex yine şaşırtmadı bana da yapmıştı…
Sodex : Fazla verdiysem puanları geri alırım ama hee...Sende bir yanlışlık yoktu karıştırma şimdi ortalığı.
MW : ...
MW : Hocam benim kağıdıma tekrar bakabilir misiniz? Daha fazla puan almam lazımdı.@Sodex yine şaşırtmadı bana da yapmıştı…
Sodex : Fazla verdiysem puanları geri alırım ama hee...Sende bir yanlışlık yoktu karıştırma şimdi ortalığı.
Ya o @Sir Crocodile'a kaybetmeyi kendine yediremediği için böyle diyor. Yaptığım ilk video oydu kimsenin haberi bile yoktu ne şikesi.MW : Hocam benim kağıdıma tekrar bakabilir misiniz? Daha fazla puan almam lazımdı.
Sodex : Fazla verdiysem puanları geri alırım ama hee...
MW : ...
Haksızlığa karşı durmadan kendime bir puan daha yazıp galibiyet sayacaktım da neyse beraberlik olsun bu seferlik. Eline sağlık.Arkadaşlar şike falan yok yanlış hesaplama yapmışım. Herkesin hakkını veririz bu mücadeleyi beraberliğe çekiyorum.
Reis neden askerden döndükten sonra Luffy-Daz bones karışımı bir şey oldu
Saçları askerde kestirdiği için henüz uzamamıştır. Yarası da yine oradaki değişiminden kalan bir hatıra. Değişimi simasına sirayet etsin diye öyle vurgulamak istedim.Reis neden askerden döndükten sonra Luffy-Daz bones karışımı bir şey oldu
Saçlarımı hatırlatıp moral bozduğun için teşekkürler.Saçları askerde kestirdiği için henüz uzamamıştır. Yarası da yine oradaki değişiminden kalan bir hatıra. Değişimi simasına sirayet etsin diye öyle vurgulamak istedim.
Dikkat et Eichiro Oda telif atmasınSaçları askerde kestirdiği için henüz uzamamıştır. Yarası da yine oradaki değişiminden kalan bir hatıra. Değişimi simasına sirayet etsin diye öyle vurgulamak istedim.
Kaba etini kaşısın o telif neymiş. Herkesin hayatına kimse karışamaz.Dikkat et Eichiro Oda telif atmasın
Evinde kuru peçete kalmadı hakan kıyamamHaksızlığa karşı durmadan kendime bir puan daha yazıp galibiyet sayacaktım da neyse beraberlik olsun bu seferlik. Eline sağlık.