Başka bişey yapıyorum o bitsin buna geçicem
@Montana bence öyle bir şey olursa mutlaka bunu videoya ekle.MW kaybederse "Adam sigaradan gitti usta" capsi atacam
Aslında ona ekle diyecektim de karışmayayım dedim eklerse ayrı gülerim.@Montana bence öyle bir şey olursa mutlaka bunu videoya ekle.
Açmadan evvel çayı elimden bıraktım. Banlanma maddesi bekliyordum sen olayı farklı yedirmişsin son maddeyi beklediğimden sürpriz olmadı. Eline sağlık güzel olmuş.
Teşekkürler beğenmenize sevindim.Forum en ileri görüşlü insanı Tiksav Lee'dir. Baba Vanga'yı bile tekler. Kaybedeceği bütün iddiaların açıklandığı 6 aylık dilimde kendini banlatmıştı adam. Ötesi gelmez. On numara olmuş. İki tarafı da tebrik ediyorum. :d
Bende baya bekliyorum Montana'nın elinden güzel bir şey çıkacağına şüphe yok.
Düşünsene her kazandıkları sayıda MW dönen kılıç saldırısı ve İnvi sigara dumanı üflemesi yapıyor sevinç olarakBende baya bekliyorum Montana'nın elinden güzel bir şey çıkacağına şüphe yok.
O tarz bir şey bekliyorum bende. Tiplemeleri baya iyi çizmiş hareket halinde görmek keyifli olur.Düşünsene her kazandıkları sayıda MW dönen kılıç saldırısı ve İnvi sigara dumanı üflemesi yapıyor sevinç olarak