Lobi başkanınız like almak için sizi goygoy malzemesi yapmış hala yancılik yapıp savunuyorsun yav. Daha ne deyim ki ben size, sizi düşünende kabahat
Lobi başkanınız like almak için sizi goygoy malzemesi yapmış hala yancılik yapıp savunuyorsun yav. Daha ne deyim ki ben size, sizi düşünende kabahat
Beşiktaşlıydın demi senAbim tam şöyle bir analiz olmuş
Tinerler duble mi oldu?Beşiktaşlıydın demi sen
Evet. Ailenin tek beşiktaşlısı benim abi de biz galibiyet, kupa için tutmuyoruz. Sonuna kadar siyah beyaz, çarşı herkese karşı Kaybedince de beşiktaşlıyız kazanınca da..Beşiktaşlıydın demi sen
Tamam acıdım kandil diye de senin lobi seni sattı bile Tutup beni benim lobime hedef gösterdin
Şu olayın aslı birisi resimleri kocaman kocaman atmayın sayfada yer kaplıyor gibisinden bir mesaj yazmıştı , insanlar rahatsız olmasın diye öyle atmıştım.Wb d'ye sodexle uğraşmazsan banlanırsın dediğin doğru mu?
Ailenin tek neyi orasını göremedimEvet. Ailenin tek beşiktaşlısı benim abi de biz galibiyet, kupa için tutmuyoruz. Sonuna kadar siyah beyaz, çarşı herkese karşı Kaybedince de beşiktaşlıyız kazanınca da..
Hayatın dram anasını satayımEvet. Ailenin tek beşiktaşlısı benim abi de biz galibiyet, kupa için tutmuyoruz. Sonuna kadar siyah beyaz, çarşı herkese karşı Kaybedince de beşiktaşlıyız kazanınca da..
Baba tarafı baştan aşağı gsli anne tarafı fenerli. Baba tarafı baştan aşağı solcu anne tarafı sağcı. Beni iki tarafda sevmezAilenin tek neyi orasını göremedim
Sen hala yazıyor musun bu konuya yaTamam acıdım kandil diye de senin lobi seni sattı bile Tutup beni benim lobime hedef gösterdin