Beyler sürprizi kaçacak ama spoiler vereyim finalde masa birleşiyor
Hadi şimdi herkes dağılsın.
Hepinize tek tek cevap vereceğim ama şunu söylemek istiyorum. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Bir kişi bile mi destek çıkmaz bize.
Önce adama sallayıp sonra da barışmak racon da var mı @Sodex reis xd@Büyük Komutan Sakazuki iş ciddiye bindi usta gel barışalım.
Shanks lobisi olarak olan biteni izledikBeyler sürprizi kaçacak ama spoiler vereyim finalde masa birleşiyor
@Roronoa Zoro usta seni kim yapmış , bu kaçıncı aga.Beyler sürprizi kaçacak ama spoiler vereyim finalde masa birleşiyor
Vah vah şizofreni belirtisi bunlar.Shanks lobisi olarak olan biteni izledik
Ulan şimdi gördüm bunu yazıklar olsun sana be. kaçtır seni övdüm konuda bu bana yapılır be.
Gültekin Uysal gibi hissediyorumKamuoyuna duyurudur; @Büyük Komutan Sakazuki ve @Sodex isimli kişilerin lobimiz ile bir alakası yoktur. Bizim lobimiz ben, @Roronoa Zoro ve @Fruit Punch Samurai tarafından oluşmaktadır.
5'li çete dağıldı sonundaKamuoyuna duyurudur; @Büyük Komutan Sakazuki ve @Sodex isimli kişilerin lobimiz ile bir alakası yoktur. Bizim lobimiz ben, @Roronoa Zoro ve @Fruit Punch Samurai tarafından oluşmaktadır.