@Büyük Devrimci Dragon vs MJ Bot. Zamanın olduğu herhangi bi vakit yapsan güzel olur @Sodex
Güzel fikirmiş not edeyim bunu yapabilirim bir ara.@Büyük Devrimci Dragon vs MJ Bot. Zamanın olduğu herhangi bi vakit yapsan güzel olur @Sodex
Tiksav'a karşı kazanamamam mı yoksa @Whitebear D'nin kazanması mı daha kötü karar veremedim.Yapmayacak dedim ama dayanamadım yaptım reis
Kazandığı her puanda botun elinde farklı bir sütyen olsunGüzel fikirmiş not edeyim bunu yapabilirim bir ara.
Vs sonunda bot kazanınca @Büyük Devrimci DragonKazandığı her puanda botun elinde farklı bir sütyen olsun
Has Hurdacı'da Zort deyip bana geçirmiş cevabı usta bundan daha ağır hakaret görmedimTiksav'a karşı kazanamamam mı yoksa @Whitebear D'nin kazanması mı daha kötü karar veremedim.
Has hurdacı dediğin adam hakkında neler söylendi dön bir bak @Büyük Devrimci DragonHas Hurdacı'da Zort deyip bana geçirmiş cevabı usta bundan daha ağır hakaret görmedim
Tinerci lobisinin dramı bitmez sen biriken 30 vsyi yapmaya bak la olay üstüne olay oluyor piyasada vs yok
Montana'nın sepetinde gezen kedisi gibi takılmayıp tek tabanca kendimi kabul ettirdiğim için beni yapmış galiba