Şu tarz bir prodüksiyon olmuş usta , kalemine sağlık.Bu tam kazanacakken araya beni sok fişini çekeyim rakibi kazansın. Bahane olarak da engellediği için dövüş boyunca orada olduğumu göremediğini yazarsın.
Şu tarz bir prodüksiyon olmuş usta , kalemine sağlık.Bu tam kazanacakken araya beni sok fişini çekeyim rakibi kazansın. Bahane olarak da engellediği için dövüş boyunca orada olduğumu göremediğini yazarsın.
Yine sen yine harika bir fikir not ediyorum.Bu tam kazanacakken araya beni sok fişini çekeyim rakibi kazansın. Bahane olarak da engellediği için dövüş boyunca orada olduğumu göremediğini yazarsın.
Ben adam satmam usta. Kara bacak lobisine destek atarım ama her türlü.@Sodex Kara bacak lobisine dön usta hurdacılıkta iş yok.
İstemiyorum usta.Sana kazanacağın bir vs ayarlar gönlünü alırız.
Burada ki mesajı deşifre ederdim de , sonra günah keçisi ilan ediliyoruz. Çok ince.Ben adam satmam usta.
Burada ki mesajı deşifre ederdim de , sonra günah keçisi ilan ediyoruz. Çok ince.
Hiçbir zaman hurdacı olmadı sadece yağcılık yaptı makina yağı falan iyi taşıdı Montana kap gel diyince Montana - Sodex ilişkisi şu şekildeydi…@Sodex Kara bacak lobisine dön usta hurdacılıkta iş yok.