Usta Akainu Ace'i arkadan böyle delmedi. Forum tarihinde ben daha bu kadar net ifşa edilen birini görmedim. Lobi başkanını halk nezdinde güvenilmez yaptın bir anda.Orada yanlış anlaşılma oldu ya ihanetle alakası yok.
Usta Akainu Ace'i arkadan böyle delmedi. Forum tarihinde ben daha bu kadar net ifşa edilen birini görmedim. Lobi başkanını halk nezdinde güvenilmez yaptın bir anda.Orada yanlış anlaşılma oldu ya ihanetle alakası yok.
@Büyük Komutan Sakazuki MW’nin tetikçiliğini yapıyor o zaman.
Müge Anlı'da ifşalanan dayılara döndü monti o anı ben de unutamam ama Sodex sağlam çocuktur dost satmaz, refleks olarak ifşalamış diye yorumladımUsta Akainu Ace'i arkadan böyle delmedi. Forum tarihinde ben daha bu kadar net ifşa edilen birini görmedim. Lobi başkanını halk nezdinde güvenilmez yaptın bir anda.
Herkes fitneci olmuş ya.Usta Akainu Ace'i arkadan böyle delmedi. Forum tarihinde ben daha bu kadar net ifşa edilen birini görmedim. Lobi başkanını halk nezdinde güvenilmez yaptın bir anda.
Affettik @Sodex ’i, samimiyetine inandık. Başka adam olsa şüpheyle bakardım.Müge Anlı'da ifşalanan dayılara döndü monti o anı ben de unutamam ama Sodex sağlam çocuktur dost satmaz, refleks olarak ifşalamış diye yorumladım
Yok be reis edit işlerinde benden iyisin hakkını yeme şimdi.Büyük Devrimci Dragon kardeşimiz ihalesini aldı o işin. Benden daha iyi yapar hem. Teşekkür ederim.
Tinerine kefilim. Bu adamda art niyet yokturAffettik @Sodex ’i, samimiyetine inandık. Başka adam olsa şüpheyle bakardım.
O yorumu taktik olarak yazmış zaten bende hak verdim sonrasında. Bitmiş gitmiş olayı açıp durmayın zaten ortalık karışık.Tam olarak ne yanlış anlaması oldu?
Tinerine kefilim. Bu adamda art niyet yoktur