Bir baktım da ben mi bulmadım anlamadım iki tane seri var biri Tr biri İngilizce.. link at bana sen djdjdj@Wataame Daisuki Hala okumadın galiba 6. bölümü oku neler neler söylemişsin.Sir Crocodile da konuya teşrif etti bak xD
Bir baktım da ben mi bulmadım anlamadım iki tane seri var biri Tr biri İngilizce.. link at bana sen djdjdj@Wataame Daisuki Hala okumadın galiba 6. bölümü oku neler neler söylemişsin.Sir Crocodile da konuya teşrif etti bak xD
Bu konuda yahuBir baktım da ben mi bulmadım anlamadım iki tane seri var biri Tr biri İngilizce.. link at bana sen djdjdj
Bu konunun ilk sayfasında 6. bölümde varsın.Bir baktım da ben mi bulmadım anlamadım iki tane seri var biri Tr biri İngilizce.. link at bana sen djdjdj
Beni havuç manyağı yapmış seni de kürklü yapar kesin.Bayıldım lan en güzeli de @sensey ile @Alpamis muhabbetleri bu kadar mı doğru olur. Sjdjddjdjdjdj hepsini okuyamadım ama ilk üç bölüm ve bizim bölüm müthiş kdkdkd @Daredewill havuç yemesine ayrı koptım djdjdj
Ya ben kimle dövüşeceğimi bile bilmiyorum senin en azından fikrin var
Onlarla diyaloga girdiğim için ya ama beni @Millennium Wizard a verir bence. Lobimizin yeni üyesi olaraktan senin atak yapman lazım. Bir göz korkut, kükre hrrrrr.Ya ben kimle dövüşeceğimi bile bilmiyorum senin en azından fikrin var