Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

Beni nasıl tanıyor ya. :d

Corasan dan tilki mi olur ya. law dan olur da Cora bildiğin saf kardeşine bile kurşun sikamdi. Ancak sözde ihanet etti. En kötü halktan biri seni yakalayıp yaksın. Ben niye sizle uğraşıyorum.

Bana timsahı getirin.:d @Sir Crocodile hikayeleri okuyor musun?

@Sodex bu arada istediğin her şekilde gomebilirsin en ufak alınmam sonra laf etmem. :d
Hahahah Corazona "hain" vb demedik şey bırakmıyordun eskiden şimdi "Sözde ihanet etti" olaylarına kadar inmişsin. Ne oldu sana böyle be... :)

Beni nasıl tanıyor ya. :d

Corasan dan tilki mi olur ya. law dan olur da Cora bildiğin saf kardeşine bile kurşun sikamdi. Ancak sözde ihanet etti. En kötü halktan biri seni yakalayıp yaksın. Ben niye sizle uğraşıyorum.

Bana timsahı getirin.:d @Sir Crocodile hikayeleri okuyor musun?

@Sodex bu arada istediğin her şekilde gomebilirsin en ufak alınmam sonra laf etmem. :d
Sen niye karakterle kurdun bağlantıyı. Bağlantıyı benimle kuracaksın. Law'dan sonra en sevdiğim karakter Cora-san. Tilkilik ise kişiliğimde var biraz. Sodex, x hesabımdan tilkiyi görmüşse dahil etmiştir belki diye :dd

Benim analizlerimi merak ediyorsan ek olarak koyuyorum sarı tulumlarını bile analiz ettim senin. :D
Sarı tulum sana bir şeyler anımsatıyor olmalı değil mi daha çok sjsjsj

Hahahah Corazona "hain" vb demedik şey bırakmıyordun eskiden şimdi "Sözde ihanet etti" olaylarına kadar inmişsin. Ne oldu sana böyle be... :)
Sözle yazdım la yanlış mı olmuş. İhanetin sözlük anlamına bak Cora çıkar zaaten sadece yüreksiz abisinin karşısına çıkmak yerine arkadan sözle ihanet ettin.
Sen niye karakterle kurdun bağlantıyı. Bağlantıyı benimle kuracaksın. Law'dan sonra en sevdiğim karakter Cora-san. Tilkilik ise kişiliğimde var biraz. Sodex, x hesabımdan tilkiyi görmüşse dahil etmiştir belki diye :dd

Sarı tulum sana bir şeyler anımsatıyor olmalı değil mi daha çok sjsjsj
Ne bileyim karaktere giydirmeyi seviyorum ben, şahsına olunca yanlış anlaşılır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık