Kolpazanlık başlamış eyvah bir anda herkes Wb fanı oldu kimlik kartı isteSenin savaşını yazmıştım ya. WB fanı olduğunu bilmiyordum.

Kolpazanlık başlamış eyvah bir anda herkes Wb fanı oldu kimlik kartı isteSenin savaşını yazmıştım ya. WB fanı olduğunu bilmiyordum.
Seni yazarken aklıma direkt Doflamingo ve Carrot gelmişti. Şu sıralar sarmıyor seri ya bu hikayeyi yazarken daha çok eğleniyorum.Forumdan ne kadar süre uzak kaldıysam unutulmusum. Spoiler ya da bölüm yorumlarından daha çok sarıyor burası.
O yüzden aynı güç çok fazla karakterde olsun istemedim. Ben de onun fanıyım diyenler olacağından işin içinden çıkamazdık.Kolpazanlık başlamış eyvah bir anda herkes Wb fanı oldu kimlik kartı iste![]()
Fuji çok gömer bak öyle bir gücü de olması lazım karakteristik özellik olarak.Örneğin artyomdh antisi olur yerçekimi bana karşı işe yaramaz der @DaredewillSeni yazarken aklıma direkt Doflamingo ve Carrot gelmişti. Şu sıralar sarmıyor seri ya bu hikayeyi yazarken daha çok eğleniyorum.
Dare ve Artyom arasında Fuji üzerinden bir muhabbet dönmesini planlıyorum zaten.Fuji çok gömer bak öyle bir gücü de olması lazım karakteristik özellik olarak.Örneğin artyomdh antisi olur yerçekimi bana karşı işe yaramaz der @Daredewill![]()
Kendimi çok merak ettim şuan. Üzerimdeki analizlerini :ddSeni yazarken aklıma direkt Doflamingo ve Carrot gelmişti. Şu sıralar sarmıyor seri ya bu hikayeyi yazarken daha çok eğleniyorum.
Beğeneceğini düşündüğüm bir özel gücün var diyebilirim.Kendimi çok merak ettim şuan. Üzerimdeki analizlerini :dd
Seri içinden Cora-san dışarıdan tilki olabilir gibi geliyor şuan ilk aklıma gelen. Belki de şaşırırım, şaşırırsam daha tatlı olur. :dBeğeneceğini düşündüğüm bir özel gücün var diyebilirim.
Beni nasıl tanıyor ya. :dFuji çok gömer bak öyle bir gücü de olması lazım karakteristik özellik olarak.Örneğin artyomdh antisi olur yerçekimi bana karşı işe yaramaz der @Daredewill![]()
Beğeneceğini düşündüğüm bir özel gücün var diyebilirim.
Corasan dan tilki mi olur ya. law dan olur da Cora bildiğin saf kardeşine bile kurşun sikamdi. Ancak sözde ihanet etti. En kötü halktan biri seni yakalayıp yaksın. Ben niye sizle uğraşıyorum.Seri içinden Cora-san dışarıdan tilki olabilir gibi geliyor şuan ilk aklıma gelen. Belki de şaşırırım, şaşırırsam daha tatlı olur. :d
Benim analizlerimi merak ediyorsan ek olarak koyuyorum sarı tulumlarını bile analiz ettim senin.Kendimi çok merak ettim şuan. Üzerimdeki analizlerini :dd