Beni gömeceksen de hakkımı verip gömersin diye umuyorumOnun gözükeceği sahne özel bir an olacak. Biraz sürecek ama beklediğine değecektir.
Kimler vardı? Sen Dare Wataame Reiper mi? İnviyi saymıyorum prime zamanlarında yokmuş çünkü.Beni gömeceksen de hakkımı verip gömersin diye umuyorumyoksa hakkımı helal etmem. :S Bizim lobi prime zamanında bile toplasan 4 kişiydi.
Ne yüce bir meyve Alpa ile Red’i birleştiriyor.
Birde @Cavitq11 vardı.Onu sayma birinci olan bizi yarı yolda bıraktı en zor zamanımızda destek çıkmadı çünkü çoktan hurdacı olmuştu bile.Kimler vardı? Sen Dare Wataame Reiper mi? İnviyi saymıyorum prime zamanlarında yokmuş çünkü.
Hakkını vereceğim merak etme. Senin bir lobi fazla kalabalık değil evet, ama diğeri öyle değil.Beni gömeceksen de hakkımı verip gömersin diye umuyorumyoksa hakkımı helal etmem. :S Bizim lobi prime zamanında bile toplasan 4 kişiydi.
Bi tana youtuber yollamalı Kidd lobisine röportaj için soroar onlara sizin bu kadar bu karaktere inancınız neden felan diye.Hangi konuda? Kid'in dönmesi üzerine diyorsan Oda'nın karakteri bu şekilde öldüreceğini düşünmüyorum kendi adıma.