Çay içmeyi dert etmem ya iyidir.Lobinizde devrim yapıp çayı koyan değil içen olmanızı sağladım daha ne istiyorsun![]()

Çay içmeyi dert etmem ya iyidir.Lobinizde devrim yapıp çayı koyan değil içen olmanızı sağladım daha ne istiyorsun![]()
Bölüm 8 spoilerLaw lobisi kendi arasında sohbet ederken @II. Invictus un bir şekil içeri sızıp "ekmek düşmanları" diye bağırarak geri kaçmasını bekliyorum.
Ve İnvic derin bir iç çeker. Arka fonda " İhanetin Bekçisi " şarkısı çalmaya başlar.Bölüm 8 spoiler
@Daredewill - Law neden ekmek sevmiyor biliyor musun?
@II. Invictus - Neden?
@Daredewill - Zamanında ekmek yediği yere ihanet ettiği için
Tam bu şekilde değil ama ekmekle alakalı bir muhabbet var ilerleyen bölümlerde. Law lobisinde konusu geçen bir mevzu.Law lobisi kendi arasında sohbet ederken @II. Invictus un bir şekil içeri sızıp "ekmek düşmanları" diye bağırarak geri kaçmasını bekliyorum.
Bak bu çok iyi olmuş. Ekmek bir yerinde muhakkak olmalıydı. :dTam bu şekilde değil ama ekmekle alakalı bir muhabbet var ilerleyen bölümlerde. Law lobisinde konusu geçen bir mevzu.![]()
Onun gözükeceği sahne özel bir an olacak. Biraz sürecek ama beklediğine değecektir.
39. bölüm son paragrafta tek yiyecek diye yorumladım. Bu çocuğun üstüne o kadar gitmeyecektin @Millennium Wizard gerçi kim bilebilirdi ki içinden bir yazar çıkacak ve kalemiyle intikamını alacak.Onun gözükeceği sahne özel bir an olacak. Biraz sürecek ama beklediğine değecektir.