Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

@Sodex harika bir çalışma, heyecanla okumaya devam ediyorum. Serideki ilk kral hakili karakter olmam çok gerçekçi bir detay olmuş :d

@Tiksav Lee ait olduğun tarafa geçmenin zamanı gelmiş kral, rüzgarlı havada doğuya bakıp sürekli haber bekleyen gereksizlerin yanında harcanıyorsun.

serinin animesi ne zaman çıkar acaba

@Sodex harika bir çalışma, heyecanla okumaya devam ediyorum. Serideki ilk kral hakili karakter olmam çok gerçekçi bir detay olmuş :d

@Tiksav Lee ait olduğun tarafa geçmenin zamanı gelmiş kral, rüzgarlı havada doğuya bakıp sürekli haber bekleyen gereksizlerin yanında harcanıyorsun.

serinin animesi ne zaman çıkar acaba
Teşekkürler usta beğenmene sevindim. Sağlam bir feat gösterdin daha şimdiden. Animesi ne zaman çıkar bilmiyorum ama ileride manga uyarlaması gelebilir.

Çok gerekli bir açıklamaydı.
Sakin olun sakin, hemen gaza geliyorsunuz. İdolünüz dragon gibi olun biraz, adam dünya yıkılırken bile sakince doğuya bakabiliyorken sizden sinir stres fışkırıyor.

Teşekkürler usta beğenmene sevindim. Sağlam bir feat gösterdin daha şimdiden. Animesi ne zaman çıkar bilmiyorum ama ileride manga uyarlaması gelebilir.
Geçmiş olsun bu arada, umarım iyileşirsin kısa sürede.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık