Güç dilenmeye bişe başlamışsın bir de ben güçlü karakter fanlığı yapmam diyor. WB, Shanks fanıyım herkesi yenmem lazım kafasına girmiş.
@Kuroro varken sana Kamusari mi verilir kardeşim?
Güç dilenmeye bişe başlamışsın bir de ben güçlü karakter fanlığı yapmam diyor. WB, Shanks fanıyım herkesi yenmem lazım kafasına girmiş.
Ben Tiksav olayını hikayeye güzel bir dinamik katar diye düşünerek yapmıştım. Üye seçimi yanlış oldu belki de ama yapacak bir şey yok. Her detayıyla beğenilecek bir iş çıkarmam mümkün değil zaten.@Tiksav Lee mevzusundan sonra bilemedim![]()
Hurda muhabbeti başlayınca Shanks lobisi üyeliğinden bahsettim. Kamusari deyince niye tedirgin oldun? Kid sahnesi mi geldi gözüne? Ben adama seri başında ölmeye gönüllü adayım dedim içim o açıdan rahat. Makası açmaya gerek yok dedim sadece.Güç dilenmeye bişe başlamışsın bir de ben güçlü karakter fanlığı yapmam diyor. WB, Shanks fanıyım herkesi yenmem lazım kafasına girmiş.
@Skywalker karakterinin şöyle işlenmesini istiyorGüç dilenmeye bişe başlamışsın bir de ben güçlü karakter fanlığı yapmam diyor. WB, Shanks fanıyım herkesi yenmem lazım kafasına girmiş.
Yonko lobisi işlenmeye başladığında yazmaya devam edeceğim seni de. Bu bölümlere dahil edemem maalesef.
Tam anlamadım demek istediğini.@Sodex Hikayelerini güncel olarak devam ettirmeyi düşünüyor musun?
Alakayı tam olarak kuramadım ama neyse.Bunu Sensey'e borçluyum. Sen hiç ışık hızında tekme yedin mi diyerek Sky’ın arkasında belirmesi olası. Benim aklımda ilk böyle bir şey canlandı. :d