Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

Reis şu kısım ne öyle yav;

Tiksav’dan tiksindim, “O an duygulanır, neden şimdi beni korumaya çalışıyor diye düşünür içten içe” ne demek, o sırada yüzü de kızarıyor mu acaba, ah beni ne güzel savundun erkeğim diye :oleyo2:

Tiksav’ın yerinde olsaydım bu utancı temizlemek için Devrimcilerle alakalı karşı bir novel yazar, Sodex’ten intikamımı alırdım @Tiksav Lee
İhanet mevzusu rahatsız etti beni de. Hele ki ihanetle adı geçenin Devrimci olması çok can sıkıcı.

İhanet mevzusu rahatsız etti beni de. Hele ki ihanetle adı geçenin Devrimci olması çok can sıkıcı.
Yav ihaneti geç, böyle arada kalıyor, utanıyor, ulan ben ne yaptım diye triplere giriyor, sonra amiralcilerden biri tiksava müspet bir şey deyince “oo beni savunuyorlar, ne güzel” diye mutlu oluyor falan, baya karakter tasarımı rezalet. Terörist sasuke için köye ihanet etmek isteyen, sonra sasuke’nin reddinden sonra narutoya yanlayan Sakura = @Tiksav Lee Artı Sakura daha farklıydı, Tiksav iki kelimesinden birinde devrimcilere, diğerinde amiralcilere yanlıyor, bu daha sıkıntı. Tiksav’ın yerinde olsam Sodex’e dava açmıştım şimdiye

Tiksav’dan tiksindim, “O an duygulanır, neden şimdi beni korumaya çalışıyor diye düşünür içten içe” ne demek, o sırada yüzü de kızarıyor mu acaba, ah beni ne güzel savundun erkeğim diye :oleyo2:

Tiksav’ın yerinde olsaydım bu utancı temizlemek için Devrimcilerle alakalı karşı bir novel yazar, Sodex’ten intikamımı alırdım @Tiksav Lee
Ne yapmasını bekliyordun anlamadım savaşın ortasında itiraf etmesini mi?

Hadi manga yorumlarını geçtim de gırgır için açılmış hikaye konusunda bile böyle antipatik yorumlar yapmayı nasıl başarıyorsun? Helal olsun.

Ne yapmasını bekliyordun anlamadım savaşın ortasında itiraf etmesini mi?
Genel olarak hiç ihanet etmemesini bekliyordum, en azından ben Sabo’cuyum artık, Dragon’da iş yok falan deseydi başlarda, daha iyiydi. Burada ihanet etmiş ama gizliyor, ne yaptığı belli değil, acayip bir karakter olmuş. Geri kalan hikaye genel olarak iyi ama Tiksav sırıtıyor.

Diyen kişi Montana olduğu için duygulanıyor. Hurdacı lobisinden sonuçta aynı zamanda başka bir yakın arkadaşı.
Duygulanması saçma geldi bana, tarafı belirsiz, ne yaptığı belirsiz, bir üzülüyor bir seviniyor falan, kimden belli değil. O açıdan Tiksav’la uyumlu bulmadım.

Adama yakıştırdığın karakterlere bak sonra bana laf ediyorsun. Böyle benzetmeler yoktu benim kafamda.
Yakıştırdığım değil, senin yazdığın karakter bana bu karakterleri çağrıştırdı. Kimin tarafında belli değil, bir devrimcilere yanlıyor, bir amiralcilere. Sakura’ya benziyor bu yönüyle, Sakura da bir Naruto’ya bir de Sasuke’ye yanlıyordu, duygusal davranmalar, ne yapacağını kestirememeler falan. Bence Tiksav olmamış, geri kalanda bir sıkıntı yok, hikaye güzel, tek sorun Tiksav’a yazdığın karakter gibi geldi bana.

Makara muhabbet konusunu adama zehir etmeye gerek yok. Forum özelinde güzel bir hikaye yazmaya çalışıyor genel hatlarıyla gayet keyifli şimdiye kadar.

Açıkçası şaşırdım. Bir amiralcinin, amirallerin ancak rakiplerinde handikap olduğunda icraat yapabildiklerini bilinçaltında kabullenip amiralci vs devrimci vssinde devrimcilere handikap vermiş olması etkiledi beni.

Genel olarak hiç ihanet etmemesini bekliyordum, en azından ben Sabo’cuyum artık, Dragon’da iş yok falan deseydi başlarda, daha iyiydi. Burada ihanet etmiş ama gizliyor, ne yaptığı belli değil, acayip bir karakter olmuş. Geri kalan hikaye genel olarak iyi ama Tiksav sırıtıyor.

Duygulanması saçma geldi bana, tarafı belirsiz, ne yaptığı belirsiz, bir üzülüyor bir seviniyor falan, kimden belli değil. O açıdan Tiksav’la uyumlu bulmadım.

Yakıştırdığım değil, senin yazdığın karakter bana bu karakterleri çağrıştırdı. Kimin tarafında belli değil, bir devrimcilere yanlıyor, bir amiralcilere. Sakura’ya benziyor bu yönüyle, Sakura da bir Naruto’ya bir de Sasuke’ye yanlıyordu, duygusal davranmalar, ne yapacağını kestirememeler falan. Bence Tiksav olmamış, geri kalanda bir sıkıntı yok, hikaye güzel, tek sorun Tiksav’a yazdığın karakter gibi geldi bana.
Herkesi dört dörtlük yazamayabilirim ya. Bu tarz bir karakter olsun istedim hikayede Tiksav'da son zamanlarda Dragonculuğu bıraktığı için onu uygun gördüm. Beğenmemiş olabilirsiniz ona lafım yok ama fazla ciddiye almaya da gerek yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık