Kalemin celladının elinde hala daha optimistlik peşindesin laBen niye İzanami yiyorum yav Çin işkencesine niye alıyorsun beni![]()
Kalemin celladının elinde hala daha optimistlik peşindesin laBen niye İzanami yiyorum yav Çin işkencesine niye alıyorsun beni![]()
Çırptım, çırptım, karıştırdımİnvic marketten hazır kek götürür anca istesin ellerimle yaparım.![]()
Mw 6. bölümle seriye iyi bir giriş yaptı. Uzun süre güvende diyebilirim.Kalemin celladının elinde hala daha optimistlik peşindesin la
İnvic marketten hazır kek götürür anca istesin ellerimle yaparım.![]()
Onun kol gitti zaten. Sadece sen daha yazmadın. : dSağol. Dofçular pek birlik halinde değil gibiler sanmıyorum üşüşeceklerini.![]()
Kol mevzusu birine patlayacak ama kime göreceğiz.Onun kol gitti zaten. Sadece sen daha yazmadın. : d
Dönüp dolaşıp bize girmesin de kimde kalıyorsa kalsın. : dKol mevzusu birine patlayacak ama kime göreceğiz.![]()
Bu seride bir süre Aizen gibi takılmazsam bir gözüm açık giderim tatmin olmam hakkım bu bence.Mw 6. bölümle seriye iyi bir giriş yaptı. Uzun süre güvende diyebilirim.
Aizen ve Madara karışımı bir karakter gibisin diyebiliriz.Bu seride bir süre Aizen gibi takılmazsam bir gözüm açık giderim tatmin olmam hakkım bu bence.![]()