Çok bilgi veriyor bunlar. Biraz daha şifreli olmalı. Giflerin efendisi @Kenshiro yardımcı olabilir bu konuda.8. bölüm için ipucu giflerini paylaşıyorum.
![]()
![]()
Çok bilgi veriyor bunlar. Biraz daha şifreli olmalı. Giflerin efendisi @Kenshiro yardımcı olabilir bu konuda.8. bölüm için ipucu giflerini paylaşıyorum.
![]()
![]()
Carpe'nin BM övdüğü tarih öncesi mesajların fosillerinden BM lobisi kuruldu. Öyle has BM'cidir, o kadın uğruna kariyerini yaktı adamOlum Carpe, Alpamış gibi lütfü fanı ben niye carpeyi yenmeye gelecek misin diyorum xD
Edit: Anlaşılan lütfücüleri tamamen iptal etmişim...
Öncelikle gif atmaya başladığı için sınırsız yıldırma yemeli ardından ahaber lobisine savaşı kazandırdığını ilan ettiği için evine bir ziyaret gerçekleştirilmeliÇok bilgi veriyor bunlar. Biraz daha şifreli olmalı. Giflerin efendisi @Kenshiro yardımcı olabilir bu konuda.
Boş gif atmayalım öyle Redon gibi. Bir farkımız olsun.Çok bilgi veriyor bunlar. Biraz daha şifreli olmalı. Giflerin efendisi @Kenshiro yardımcı olabilir bu konuda.
Çok bilgi veriyor bunlar. Biraz daha şifreli olmalı. Giflerin efendisi @Kenshiro yardımcı olabilir bu konuda.
Kemer gifi de geldiBoş gif atmayalım öyle Redon gibi. Bir farkımız olsun.
La benle alpa niye bm lobisi için dövüşelim, bizim kapışma lastik vs kılıç lobisi arasında olacak, carpe de lastik lobisinden ben niye açıklama yapıyorsam neyse ne yav oyna devamCarpe'nin BM övdüğü tarih öncesi mesajların fosillerinden BM lobisi kuruldu. Öyle has BM'cidir, o kadın uğruna kariyerini yaktı adam
Olum senin Kata olarak dövüştüğün alternatif evrene yönelik yazdım onu kf canon evrenle alakası yok genel tartışmaya çevirdin muhabbeti laLa benle alpa niye bm lobisi için dövüşelim, bizim kapışma lastik vs kılıç lobisi arasında olacak, carpe de lastik lobisinden ben niye açıklama yapıyorsam neyse ne yav oyna devam![]()
Senin de parlayacağın anlar gelecek elbet.@Sodex seride yeterince bana yer vermediği için boykot ediyorum.
Ben kata olarak dövüşmüyorum Reis. Orada ikili rekabet var Mw sasuke ile naruto atmış sodex ise kata ve luffy. Bizim dövüş kılıç lobisi ve lastik lobisi arasında geçecek sen olayı karakterlerle fazla özdeşleştirmişsin.Olum senin Kata olarak dövüştüğün alternatif evrene yönelik yazdım onu kf canon evrenle alakası yok genel tartışmaya çevirdin muhabbeti la