Usta senin ön plana çıkacağın kısımlar savaş başlayınca. Üçüncü arcta zaten başrol tarzı bir rol üstleneceksin.Benim sahne süresi.
![]()
Usta senin ön plana çıkacağın kısımlar savaş başlayınca. Üçüncü arcta zaten başrol tarzı bir rol üstleneceksin.Benim sahne süresi.
![]()
Savunduğumuz adamın dediğine bak...Fazla bile almışsın![]()
Yok Tiksav o konuda güvende. Finale kadar bizlerle olacak.Amel defteriyle birlikte kapanır tabii orası kolay![]()
Fazla retcon atmak istemiyorum. Bu hain mevzusundan rahatsız olmuşsa bu arc o mevzu kapanacak zaten merak etmesin.Savunduğumuz adamın dediğine bak...
@Sodex Usta Tiksav bu kadar rahatsız olduysa acilinden bir retcon seriye. Tek yedirip çıkar seriden.
Bana cephe alındığını fark ettiğin anda ateşi körüklemeye çalışıyorsun. Sana az bile video yapmışım.Adam seni Rosinanteden beter yapmış sen hala cevap yazıyorsun @Dattebayo..! olsam neler yazacağımı yapay zeka bile bilemez şu an.![]()
Sır Crocodile hikayede var bu arada üçüncü bölümde. Okuduğuna şüpheliyim artık.
@Tiksav Lee mevzusunu Devrimci lobinin Tiksav tarafından planlanmış karşı tarafı yemleme hamlesi olarak göstermezsen kotaramazsın Sodex. Tiksav'ın iç sıkıntısı da planı arkadaşlarına açıklamaması olmalı.Fazla retcon atmak istemiyorum. Bu hain mevzusundan rahatsız olmuşsa bu arc o mevzu kapanacak zaten merak etmesin.
Bana cephe alındığını fark ettiğin anda ateşi körüklemeye çalışıyorsun. Sana az bile video yapmışım.![]()