@Tiksav Lee üzülme usta, sen doğru olanı yaptın.
Ortada algı falan yok yahu eğlencesine yazdığım bir hikaye sadece. Bu kadar ciddiye alıp alınmaya gerek yok bence.Bizim içerikler nasıl rahatsız ettiyse artık hikayede "acımadı ki acımadı ki" ayağı çekip algı yapmaya çalışmışlaren başından beri bu konunun psikolojik harekat olduğunun farkındaydık.
@Tiksav Lee @Rebellious Dragon @Büyük Korsan Kaidou @kadir †. @Keepr
Olsun la o kadar da mensubu olduğu lobiyi kendi yazdığı hikayede güçsüz gösterecek hali yok yaBizim içerikler nasıl rahatsız ettiyse artık hikayede "acımadı ki acımadı ki" ayağı çekip algı yapmaya çalışmışlaren başından beri bu konunun psikolojik harekat olduğunun farkındaydık.
@Tiksav Lee @Rebellious Dragon @Büyük Korsan Kaidou @kadir †. @Keepr
Kim yazsa zaten kendi içinde olduğu lobiyi illaki güçlü yansıtır. Bu Devrimci lobisini güçsüz yazdığım anlamına gelmiyor savaş başlayınca anlarsınız. Öyle fazla kolay dövüşler yazmadım. Biraz çekişme olması lazım ki adaletli olsun.Olsun la o kadar da mensubu olduğu lobiyi kendi yazdığı hikayede güçsüz gösterecek hali yok yaŞöyle söyleyeyim hikayeyi yazan ben olsaydım. Devrimci ordusu 5 bölümdü diğer lobileri silip süpürürdü