Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

Bizim içerikler nasıl rahatsız ettiyse artık hikayede "acımadı ki acımadı ki" ayağı çekip algı yapmaya çalışmışlar :D en başından beri bu konunun psikolojik harekat olduğunun farkındaydık.
@Tiksav Lee @Rebellious Dragon @Büyük Korsan Kaidou @kadir †. @Keepr
Olsun la o kadar da mensubu olduğu lobiyi kendi yazdığı hikayede güçsüz gösterecek hali yok ya :D Şöyle söyleyeyim hikayeyi yazan ben olsaydım. Devrimci ordusu 5 bölümdü diğer lobileri silip süpürürdü

Olsun la o kadar da mensubu olduğu lobiyi kendi yazdığı hikayede güçsüz gösterecek hali yok ya :D Şöyle söyleyeyim hikayeyi yazan ben olsaydım. Devrimci ordusu 5 bölümdü diğer lobileri silip süpürürdü
Kim yazsa zaten kendi içinde olduğu lobiyi illaki güçlü yansıtır. Bu Devrimci lobisini güçsüz yazdığım anlamına gelmiyor savaş başlayınca anlarsınız. Öyle fazla kolay dövüşler yazmadım. Biraz çekişme olması lazım ki adaletli olsun.

Devrimci lobisinde yapay zekayla Killingham gibi istediği herhangi bir şeyi yaratabilen adam var, Kanjuro gibi resimleri gerçeğe dönüştüren var, hacker var, şarapla insanları yemleyen var, bubi tuzakları atan adam var... Daha ne kadar güçlü olmak istiyorlar anlamadım. One punch man versin bari her gelene tek atın. Sodex'e gereksiz acımasızlık yapılıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık