Ben attım yemedim.Video halini atacaktım da ban yemeye gerek yok.
Ben attım yemedim.Video halini atacaktım da ban yemeye gerek yok.
Benim hedefim Kaido'nun kellesini almak.
Gamma yapsak yeter.Benim hedefim Kaido'nun kellesini almak.
Yakışıklı aşçı diyor birde şapşikKaptan Ben
Sağ Kol : @Mirage First Mate
Sol Kol : @İnari Üçlünün son aslan parçası
@sensey Tayfanın bilge kişisi. Adalet Dağıtıcısı
@Vintage Culture Senseyin öğrencisi
@Historia Tayfanın yakışıklı aşçısı
@Capori Tayfanın karizmatik aşçısı
@Perona Tayfanın öteki aşçısı
@hyperbooster Rotacı. Analist, araştırmacı, doğru konuşanı, adam gibi adamı
@dX Tarihi arastiran üyemiz
@kekomancer Bayrak bozulunca yenisini cizeni, resimci :d
@kuroashi.no.sanji1993 Kitabe okuyucu, çevirmen
@Kenny McCormick Tayfa motivasyon koçu :d
@Monkey D. Luffy Hazine bakanı
@Wataame Daisuki müzisyen
@Ölüm Cerrahı Law Doktor
@Nigrum Cygnum Gemi batarken keman çalan üyesi
@Mr.Bushido kılıç takımı başı
@Roronoa Zoro kılıç takım üyesi
@Densetsu no Samurai kılıç takım üyesi
@William cutting kılıç takım üyesi
@pilavüstükuru icki, şarap gibi işlerle uğraşan üyemiz
@Vergil Tayfanın jelibon üreticisi XD
@Riful Tayfamizin güzel prensesi
İki kolum olmasın yine iş görürüm, kaptan.Kaptan: Ben
Sağ Kol: @NiTian ErXing Diğer tayfalara nifak sokacak.
Sol Kol: @Master of Puppets Karşı gemilere saldırırken en önden atlayan güçlü adamımız.
Anti Kılıç Timi: @Alpamis Elleriyle kılıcı yakalayıp parçalayabilen haki ustası.
Keskin Nişancı: @Monkey D. Chris Barrett M82 sahibi yaklaşan düşmanların korkulu rüyası.
Rotacı: @Dattebayo..! Gemiyi alabora etmeyeceğine inanıyoruz.
Portakal Yetiştiricisi ve Dansçı: @Perona - Rakiplerine çevik ataklarla saldırmasıyla ünlü, müzik tutkunu.
Kılıç Ustası: @Roronoa Zoro - Kendisinden ara sıra Shishi Sonson görebilirsiniz.
2. Kılıç Ustası: @William cutting - Ashura ile düşman ne olup bittiğini anlayana kadar kesecek onları.
Aşçı: @Monkey D. Dragon - Güzel yemek yapıyormuş diye duydum.
Doktor: @Ölüm Cerrahı Law - Kolunuz kopsa bile yeniden dikecek yeteneğe sahip efsane.
Tekmeci: @Capori Sen hiç ışık hızında tekme yedin mi evlat?
Kitap Sorumlusu: @ch3rl0b11n - Kendisiyle bol bol LOTR sohbeti yapacağız, ondan çok öğreneceğimiz var.
Playstation Sorumlusu: @Historia - Aç oradan bize bi God of War stres atalım.
PC Temsicisi: @RedTeroR Kendisiyle Division olsun Elder Scrolls olsun boş vakitlerimizde takılacağız.
Bayrak Sorumlusu: @Kenny McCormick Kendisine bu konuda güveniyorum.
Marangoz: @Kuroro Onsuz yola çıkamayız.
Müzisyen: @Firûzan Vei Yohohoho tayfanın Süperstar'ı.
Arkeolog: @kuroashi.no.sanji1993 Engin bilgileriyle tayfayı aydınlatan adam.
Şakacısı: @Mr.Bushido Bol bol uyuyan esprileriyle hem tayfaya hem düşmana hasar veren, ara sıra kılıcını alıp kavgaya balıklama atlayan adam.
Miço: @Vintage Culture Tayfanın temizliği aşçıya yardımcılığı gibi konuları ona bıraktık, ileriye yönelik potansiyeli var.
2. Miço: @Kenshiro Yine temizlik ve aşçıya yardım edecek ileride ne olduğunu anlamadan düşmanları ortadan kaldırabilecek süper çaylak.
Kaptan: Ben
Sol Kol: @Master of Puppets Karşı gemilere saldırırken en önden atlayan güçlü adamımız.
Anti Kılıç Timi: @Alpamis Elleriyle kılıcı yakalayıp parçalayabilen haki ustası.
Keskin Nişancı: @Monkey D. Chris Barrett M82 sahibi yaklaşan düşmanların korkulu rüyası.
Portakal Yetiştiricisi ve Dansçı: @Perona - Rakiplerine çevik ataklarla saldırmasıyla ünlü, müzik tutkunu.
Kılıç Ustası: @Roronoa Zoro - Kendisinden ara sıra Shishi Sonson görebilirsiniz.
2. Kılıç Ustası: @William cutting - Ashura ile düşman ne olup bittiğini anlayana kadar kesecek onları.
Doktor: @Ölüm Cerrahı Law - Kolunuz kopsa bile yeniden dikecek yeteneğe sahip efsane.
Kitap Sorumlusu: @ch3rl0b11n - Kendisiyle bol bol LOTR sohbeti yapacağız, ondan çok öğreneceğimiz var.
PC Temsicisi: @RedTeroR Kendisiyle Division olsun Elder Scrolls olsun boş vakitlerimizde takılacağız.
Şakacısı: @Mr.Bushido Bol bol uyuyan esprileriyle hem tayfaya hem düşmana hasar veren, ara sıra kılıcını alıp kavgaya balıklama atlayan adam.
Miço: @Vintage Culture Tayfanın temizliği aşçıya yardımcılığı gibi konuları ona bıraktık, ileriye yönelik potansiyeli var.
2. Miço: @Kenshiro Yine temizlik ve aşçıya yardım edecek ileride düşmanlar ne olduğunu anlamadan onları ortadan kaldırabilecek süper çaylak.
Miçoluk mu? Benden sorulur.Kaptan: Ben
2. Miço: @Kenshiro Yine temizlik ve aşçıya yardım edecek ileride düşmanlar ne olduğunu anlamadan onları ortadan kaldırabilecek süper çaylak.