Ne satması yaov?Seni müzisyenimiz yaptık ne çabuk sattın bizi
Gayet de memnunun o pozisyondan. Brook'luk bir onurdur.
Ne satması yaov?Seni müzisyenimiz yaptık ne çabuk sattın bizi
Gemi yarası onarılırLiderlik vasfı ve duruşuyla Kf tayfamın Kaptanı @Monkey D. Dragon
Duruşu ve Endamı ile kaptandan geri kalmayan Yardımcı Kaptanım @sensey
Kf Tayfamın Onurlu ve Sadık Kılıç Ustası @Mr.Bushido
Engin denizlere karşı olan bilgisiyle Kf Tayfasının hem Rotacısı hem de Akıl hocası @Smoker
Tayfayı yörüngeye sokan Gemi'nin üstadı Kf tayfasının Dümencisi @Miyata Ichirou
Denizin tüm gizemlerinin peşinden koşan bilgisiyle kendine hayran bırakan Arkeolog @OnePieceFanı
Hem eli maharetli hem de kalbi güzel. Gemi ve İnsan onarmada üzerine yok tayfanın Marangozu @Shelpe
İnsanları Ağızından dökülen sözlerle manipüle etmede üstüne yok Kf tayfamın Müzisyeni @Yubashiri-sama
Tayfanın yeni ve yükselen yıldızları olarak Miçolar @Monkey D. Chris ve Ben
Bana bildirim gelmedi ama hissedip geldim.Liderlik vasfı ve duruşuyla Kf tayfamın Kaptanı @Monkey D. Dragon
Duruşu ve Endamı ile kaptandan geri kalmayan Yardımcı Kaptanım @sensey
Kf Tayfamın Onurlu ve Sadık Kılıç Ustası @Mr.Bushido
Engin denizlere karşı olan bilgisiyle Kf Tayfasının hem Rotacısı hem de Akıl hocası @Smoker
Tayfayı yörüngeye sokan Gemi'nin üstadı Kf tayfasının Dümencisi @Miyata Ichirou
Denizin tüm gizemlerinin peşinden koşan bilgisiyle kendine hayran bırakan Arkeolog @OnePieceFanı
Hem eli maharetli hem de kalbi güzel. Gemi ve İnsan onarmada üzerine yok tayfanın Marangozu @Shelpe
İnsanları Ağızından dökülen sözlerle manipüle etmede üstüne yok Kf tayfamın Müzisyeni @Yubashiri-sama
Kendisi usta bir doktorun öğrencisi; öğrenciler ustalarını geçer derler o da bu sözün yolcusu Tayfamın Doktoru @Dr. Hiluluk
Tayfanın Aşçısı çok iyi yapar donut tatlısı @Amiral Sakazuki
Nokta Atışı yorumlarıyla ele avuca sığmayan Tayfanın Keskin Nişancısı @Eustass Captain Kidd
Tayfanın yeni ve yükselen yıldızları olarak Miçolar @Monkey D. Chris ve Ben
Tayfa ateş etmiyor mu ? SenseyBana bildirim gelmedi ama hissedip geldim.
Ben varım.Sensey var.Raftel adayı abi ne diyon senTayfa ateş etmiyor mu ? Sensey
Miçolarımız geleceğin Yonkoları.Tayfa ateş etmiyor mu ? Sensey
Tayfanın iyi çocuğu @HistoriaDragon tayfa 4.0 ı kurayım artık.
5 komutan alıyorum (ne o dandik tayfa mı sandınız 3 komutan falan..)
@Master of Puppets
@ch3rl0b11n
@twei (bu quenn tarzı komutan skjdfhkjsdf)
@Raiden
@Eustass Captain Kidd (manyağı da lazım)
Müzisyenim tabi ki @Wataame Daisuki
Falcı bacımız ya da kahin hangisini severse @Shakky her tayfaya bir Davy jones da lazım ??
Rotacı @Shakan çünkü bilinmeyen yerleri bulmak için önce kaybolmak gerekir ve bu konuda forumun en Zorosu tabi ki shakan (bunu da heralde bir ben biliyorum) Arada doktorluk da yapar belki.
Fedaimiz @Siyah Ateş adam Adanalı. Güneşe sıkma pasifiyle doğmuş daha iyisini nerde bulcaz?
Yazıtçımız @kuroashi.no.sanji1993 kim olacaktı?
Marangoz @kekomancer mühendis sonuçta eli alet tutuyordur.
Kılıç ustamız da olsun @William cutting
Gemide portakal elma neyin yetiştirsin diye @Mirage da gelsin.
Miço @Kenny McCormick @Bavs