Kız istemeye savaşa gider gibi gidecek bir ekip olmamış mı?Ne gifter’ı reyiz, burada ki her bir isim, tek başına iki yonko alır...jsjsjsj
Kız istemeye savaşa gider gibi gidecek bir ekip olmamış mı?Ne gifter’ı reyiz, burada ki her bir isim, tek başına iki yonko alır...jsjsjsj
O da olur... bu ekip her şeyi yapabilir...Kız istemeye savaşa gider gibi gidecek bir ekip olmamış mı?
Benim tayfam benimdir.Ha büyük filom dediysem tayfayı ben kurdum kaptan yine @Smoker katılacağınız filo onun olur @Shelpe ve @Vintage Culture
Eski nick neydiNick değiştiğim için artık Zoro camiasından dışlandım mı lan?
Tıraş olan Zoro eşliğinde 'Serimu'Eski nick neydi
Reis niye beni iki kuruşluk adam yaptın? Ace, Cracker ya da Queen seviyesi bi adam mıyım ben? Kata'dan ne eksiğim var altı üstü üç metrem eksik. King desen yine öyle. En en olmadı Marco gibi adamım bana da yalandan tıp diploması çözeriz. İkidir ikinci komutan diyorlar depresyona girdim. Nerede yanlış yaptım acaba? Sanji'ye bile millet ikinci komutan demiyor fanları adama sol kol diyor.Tayfayı bilmem ama 2.Birlik komutanım kesinlikle @Yubashiri-sama olurdu.
Reyiz için rahatlayacaksa sana da sol kol diyelim.Reis niye beni iki kuruşluk adam yaptın? Ace, Cracker ya da Queen seviyesi bi adam mıyım ben? Kata'dan ne eksiğim var altı üstü üç metrem eksik. King desen yine öyle. En en olmadı Marco gibi adamım bana da yalandan tıp diploması çözeriz. İkidir ikinci komutan diyorlar depresyona girdim. Nerede yanlış yaptım acaba? Sanji'ye bile millet ikinci komutan demiyor fanları adama sol kol diyor.
Hayatımın hiçbir noktasında DnS reis gibi kılıç koklamadım ben ya....Kaptan, rotacı: Ben
Kılıç ustası: @Yubashiri-sama
Kılıç ustası: @Densetsu no Samurai
Kılıç ustası: @Mr.Bushido
Gemiyi de direkt Mf ye sürerim hep birlikte yok oluruz.
Edit: En iyi kılıç ustası ölü kılıç ustasıdır...
Sol kol yabancıdır insanına olmaz.Reyiz için rahatlayacaksa sana da sol kol diyelim.