Bu sefer tümen komutanı olamayanlar isyan eder ddkjskdjWb gibi tümenli yaparsin nolcak shshshshssh
Bu sefer tümen komutanı olamayanlar isyan eder ddkjskdjWb gibi tümenli yaparsin nolcak shshshshssh
İlkyardım çantan yoksa yapabileceklerin sınırlıdır. Elbet o çantaya ihtiyaç duyulur.Ben tayfa kuracam diye yola çıktım seyahat çantası oldu.
Harita @Kuroro Avcı sonuçta
Pusula @Master of Puppets hadi hayırlısı
İsviçre Çakısı @kuroashi.no.sanji1993 olmazsa olmaz
İlkyardım çantası @Ölüm Cerrahı Law acaba neden?
İlkyardım kitabı @carpe d. em. E doktooor
Kazma @Mr.Bushido mevzu derin
Radyo @Jiso her telden
Fener @Riful çok lazım
Kalem @Monkey D. Luffy
Silgi @Monkey D. Chris ayrılmaz ikili
Yemek kitabı @Pilavüstükuru hayatta aç kalmam
Çakmak @RedTeroR bu bariz
Uyku tulumu @kekomancer tam onluk sanki
Not defteri @Dante13 hafıza zehir
Matara @Sir Crocodile daha ne olsun
Nereye gidiyorum bilmiyorum ama bana daja kurşun işlemez bu çantayla.
Hepsi Marco, Ace ve Kata ayari olacak ama 2. Tumen Ace de @Yubashiri-sama yi yazscam shsshshgsBu sefer tümen komutanı olamayanlar isyan eder ddkjskdj
Bir karikatür atacaktım da yanlış anlarsın şimdiWb gibi tümenli yaparsin nolcak shshshshssh
Pişt denizaltı lazım. Girdaplara bile takılmıyor. Daha muhteşem ne olabilir.Gemiyi okyanus üstünde yürütmek için bir tasarım yaptık mı koşa koşa aşarız engin suları
Yapıyon herhalde cidden?Hepsi Marco, Ace ve Kata ayari olacak ama 2. Tumen Ace de @Yubashiri-sama yi yazscam shsshshgs
Simdi ugrasamamYapıyon herhalde cidden?
Salla.Simdi ugrasamam
Kimi Teach yapıcaksın sdksdkjHepsi Marco, Ace ve Kata ayari olacak ama 2. Tumen Ace de @Yubashiri-sama yi yazscam shsshshgs
Mesajı üç dört defa okudum. Gece gece bu küfrü yemeyi hak edecek ne naptım diyeHepsi Marco, Ace ve Kata ayari olacak ama 2. Tumen Ace de @Yubashiri-sama yi yazscam shsshshgs