Etiketi görünce anında anladım ne diyeceğini. Bir insan bu kadar da tahmin edilebilir olmaz ki yahu. Noob seni
Konuyu beğendim beni 2. yazman daha güzel bir ayrıntı olmuş, bilerek mi yaptın? 2 en sevdiğim sayıdır. Bu arada mühendis yaz beni, joker de olurum. Akıl veririm de el yeteğini bana göre değil.Hepimizin ortak noktası One Piece ve hepiniz bu sayede az çok birbirinizi tanıyorsunuz bir tayfa kurmuş olsaydınız hangi KF üyesini ne görevle tayfaya alırdınız bu konuyu kiminle yolculuğa çıkardın şeklinde görüp öyle de cevap verebilirsiniz konuyu ben açtığım için ben başlayayım
@Smoker - Kaptan
Ben - Sağ Kol
@Daredewill - Marangoz
@Densetsu no Samurai - Kılıç Ustası
@Historia - Aşçı
@Sir Crocodile - Dövüşçü
@GeorgeRMartin - Keskin Nişancı
@Kenob - Rotacı
@Dr. Hiluluk - Doktor
Sırttaki Bir Yara Kılıç Ustasının Utancıdır ! Güzel tayfa, benim için baya Sanji var burada atışıp dururuz artıkAşçı @amaneden İyi yemek yapıyormuş. Sanji gibi sapık da değil. Karnımız doyar, çamaşırlarımız yıkanır.
Kılıç ustası @Mr.Bushido O kadar kılıç kokluyo. Dövüşmeyi biliyordur.
Kaptan @Sir Crocodile Adam iri. İyi dövüşür. Kaptan olmazsa küsüp gelmez ama. O yüzden kaptanımız o olacak.
Miço ise @Sakata Gintoki Tam miço yaşında. Gelsin haki falan öğrensin.
Devrimci ruhu sebebiyle gelmez ama @monkey D. Dragon gelseydi sevinirdim. Hem kızlarla arası iyi, tayfaya 2-3 bayan katardı. Hem de Komik adam. Brook gibi trollerdi arada ortalığı.
Sağ kol olması için de @Raiden gelsin isterdim.
Ben de Chopper gibi herkesi bantlayacağım. Bence iyi bir tayfa oldu.
500 kere denememe rağmen etiketlediklerimin yarısını etiketleyemedim.
Görmene sevindim. Bizimkilerin de tayfası tam dağılmalık tayfa. Üç beş arlong arcı ile bir arada tutardık ekibi.Etiketleyemedin ama olsun gördüm ben Tek tek iyi seçmişsin ama üyelerin uyumu az dağılır bu tayfa
@Kaizokou Gari Fikir güzel ama konuyu azcık düzenlersen daha iyi olur gibi. Düz yazı gibi göze hoş gelmiyor.
Kaç farklı şekilde tıklayabilirim ki.İlla ilk 3 harf yazmana gerek yok yav. Bir-iki harf yazınca isim zaten otomatikman çıkıyor üzerine tıklayacaksın hangi nicki seçmek istiyorsan o kadar. Sen muhtemelen yanlış tıklıyorsun
Kuma bizim için gelirse sana güveniyoruz reis. Ben olsam Sir Crocodile için kendimi feda etmezdim gerçi ama.Sırttaki Bir Yara Kılıç Ustasının Utancıdır ! Güzel tayfa, benim için baya Sanji var burada atışıp dururuz artık
Aşçıya beni yazman ne ka ilginç olmuş ama historiam. Düşünülmek güzel şey ama. Hele de senin Sanji yerine beni koyman... @Çörekçioğlu Luffy de çırağım herhalde.Kaptan - @amaneden olurdu herhalde doğru kararları doğru zamanda vermek önemli.
Sağ kol-yok tayfamda öyle bir konum olmazdı yani.
Kılıç ustası- @Mr.Bushido (kılıcı çok sevdiği için)
Aşçı- @çiköfte
Rotacı- @Kaizokou Gari
Nişancı- @Meiou
Dümenci- @Dr. Hiluluk
Müzisyen- @Kaido_93
Doktor- @Kuroro
Arkeolog- @hdbfresh
Çörekçi @Çörekçioğlu Luffy
Közcü- Ben